Ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, κατόπιν προσκλήσεων των απελθόντων αρχηγών της 1ης Στρατιάς και της Τακτικής Αεροπορίας, συμμετείχε με τιμή και υπερηφάνεια στις τελετές παράδοσης – παραλαβής, που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 στο Στρατόπεδο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ» και την ίδια μέρα σε μεταγενέστερο χρόνο στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια και τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

Από πλευράς της στρατιωτικής ηγεσίας παρευρέθησαν, ο αρχηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α. στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο αρχηγός Γ.Ε.Σ. αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο αρχηγός Γ.Ε.Ν. αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας και ο αρχηγός Γ.Ε.Α. αντιπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης.

Ο Δήμαρχος κ. Μανώλης, εξέφρασε τα εγκάρδια συγχαρητήριά του προς τους νέους αρχηγούς και εξέφρασε τη βαθιά του εκτίμηση για τον ρόλο που διαδραματίζουν οι ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή του Ν. Λάρισας

Σε δήλωσή του, ο Γιώργος Μανώλης ανέφερε: «Είμαστε υπερήφανοι για τις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας.

Έχουν προσφέρει πολλά και θα συνεχίσουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Όλοι τους ευγνωμονούμε και τους ευχαριστούμε τα μέγιστα. Ιδιαίτερα, τους ευχαριστούμε ολόψυχα, διότι έπραξαν τα μέγιστα και υπερέβαλαν εαυτό κατά τη διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν στην περιοχή μας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Γνωρίζουμε ότι διατηρούν πολύ υψηλό το φρόνημα των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις. Είναι οι αετοί των αιθέρων μας και οι πολύτιμοι φύλακες της ξηράς μας.

Η ελευθερία είναι ένα αναφαίρετο και πολύτιμο δικαίωμα όλων των ανθρώπων.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν εκεί, άγρυπνοι φρουροί της πατρίδας μας, συμβάλλοντας στη διατήρηση του πολυτιμότερου αγαθού, του αγαθού της Ελευθερίας μας».