Η ταινία « Οι Αντίπαλοι» του Λούκα Γκουαντανίνο, θα προβληθεί την εβδομάδα από Δευτέρα 8 Ιουλίου έως και το Σάββατο 13 Ιουλίου, στο Θερινό Κινηματογράφο Σινέ Μύλος «Μπαρμπής Βοζαλής» στο Μύλο του Παππά - Γεωργιάδου 53, από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων και την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας.

Η καλύτερη, όπως θεωρείται, ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο. Ταυτίζει περιπετειωδώς ένα διμερές άθλημα με την ανθρώπινη φύση. Η ταινία τοποθετείται κυρίως στα γήπεδα του τένις όπου σ’ άυτά θα βρεθούν τρία θαυμαστά «σώματα» που έχουν κάνει τη χρήση τους τρόπο ζωής και διαβίωσης. Η Τάσι, πρώην κορυφαία τενίστρια που παράτησε το άθλημα λόγω τραυματισμού και έκτοτε προπονεί τον άντρα της.

Ο Αρτ, ο πρωταθλητής σύζυγος, που όμως τελευταία δέχεται απανωτές ήττες και χρειάζεται επειγόντως ανάκαμψη. Και ο Πάτρικ, πρώην κολλητός του Αρτ, παλιός σύντροφος της Τάσι και ξοφλημένος τώρα τενίστας που βγάζει τα προς το ζην από περιστασιακά ματς.

Το πρωτάθλημα, κάπου στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, είναι Challengers, χαμηλής κατηγορίας. Στρατηγική της Τάσι είναι ο Αρτ να πάρει εύκολα έναν τίτλο για να αναπτερωθεί το ηθικό του πριν επιστρέψει στα Grand Slam. Ομως ο Πάτρικ είναι κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος.

Πρωταγωνιστούν: Ζεντάγια, Τζος Ο' Κόνορ, Μάικ Φάιστ

Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ

Ώρα προβολής: 22:00