Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αντισφαίριση και Ζωή» στις εγκαταστάσεις του στη Λάρισας, στο Tennislife Club διοργανώνει φιλανθρωπικό τουρνουά Padel μιας ημέρας, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 στο οποίο όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του Make-A-Wish Ελλάδος που στηρίζει παιδιά με πολύ σοβαρές παθήσεις.

Παράλληλα στο Tennislife Club από 26/12 έως και 30/12 θα ισχύει η Padel Charity Week όπου το 50% όλων των εσόδων που θα γίνουν θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό.

Τέλος όλη τη βδομάδα στις νέες εγκαταστάσεις θα λειτουργεί bazaar προϊόντων και δώρων του Make-A-Wish Ελλάδος και θα υπάρχει σταθμός συλλογής δώρων, τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρισας.

Το άθλημα του Padel παίζεται ευρέως σε όλο τον κόσμο αλλά ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση παρουσιάζει στην Ισπανία. Έχει παρομοιαστεί ως “τέννις με τοίχους”. Είναι ένα άθλημα που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του τέννις, του σκουός και της ρακέτας. Έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα, κυρίως λόγω της απλότητας αλλά και των ομοιοτήτων που παρουσιάζει με ήδη υπάρχοντα αθλήματα που χρησιμοποιούν ρακέτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά και το Padel Charity Week οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6973600442.