Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η συζήτηση επικεντρώθηκε σε πλήθος ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή, όπως -μεταξύ άλλων- η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, το υδατικό πρόβλημα, τα τοπικά πολεοδομικά σχέδια, το πρόγραμμα «Έξυπνες Γέφυρες» φορέας υλοποίησης του οποίου είναι το ΤΕΕ, καθώς και άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν κυρίως στην ανάπτυξη των υποδομών.

Ο Περιφερειάρχης εξήρε την σημασία της συνεργασίας με το ΤΕΕ για την υλοποίηση στρατηγικών σχεδίων που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη της Θεσσαλίας. «Η συνεργασία είναι κρίσιμη για την υλοποίηση των στόχων μας. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Θεσσαλία μας» δήλωσε ο κ. Κουρέτας.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δ.Ε του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ Νίκος Παπαγεωργίου ανέφερε ότι «οι μηχανικοί έχουμε αποδείξει ότι είμαστε πάντοτε στην πρώτη γραμμή σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα και συμβάλλουμε πάντα στην υλοποίηση των μεγάλων έργων στον τόπο μας. Εκ του θεσμικού μας ρόλου, ως σύμβουλος της Πολιτείας σε τεχνικά θέματα, εξυπακούεται ότι είμαστε εδώ έτοιμοι να συνδράμουμε στο έργο της Περιφέρειας».

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Γενική Διευθύντρια Έργων και Υποδομών της Περιφέρειας Κωνσταντίνα Ζαμπούνη, ο Σύμβουλος του Περιφερειάρχη Χρήστος Αναστασόπουλος καθώς και τα μέλη της Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ. Αστέριος Νάρης, Ιωάννης Λύτρας, Ανδρόνικος Μάνος, Νικόλαος Μίχος, Αντώνιος Κυρίτσης και Ανέστης Τριανταφύλλου.