Περισσότερα από 10 χιλιόμετρα αγροτικής οδοποιίας στην Δημοτική Ενότητα Κάτω Ολύμπου του Δήμου Τεμπών συντηρεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με νέο  έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ. 

Αναδείχτηκε ανάδοχος και προχωρούν οι διαδικασίες για την  υπογραφή  της σύμβασης του έργου, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες και  τις τεχνικές μας υπηρεσίες  χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε ένα έργο ουσίας για τους ανθρώπους της παραγωγής στην περιοχή του Κάτω Ολύμπου» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας  Αγοραστός. 

« Ενισχύουμε την ασφαλή προσβασιμότητα σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, διευκολύνουμε τις συνθήκες μεταφοράς προϊόντων και εξοπλισμού, βελτιώνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων του μόχθου,  στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα στην πράξη» προσθέτει ο
Περιφερειάρχης. 

Προβλέπονται παρεμβάσεις  οδικής ασφάλειας σε περίπου 40 θέσεις, με την κατασκευή επιχωμάτων, τεχνικών έργων και οδοστρωσία συνολικού μήκους άνω των  10 χλμ.