Στα πλαίσια του καλοκαιρινού φεστιβάλ 2017 με τίτλο « Νύχτες Τέχνης στην Αυλή του Μύλου» η Θεατρική Σκηνή Λάρισας « Ονείρων Θαύματα», θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο «Αριζόνα» του Χουάν Κάρλος Ρούμπιο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μεταξιώτη.
Η πρεμιέρα θα δοθεί  τη Δευτέρα 26  Ιουνίου και οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι και τη Τρίτη 27 Ιουνίου, με ώρα έναρξης 9:15 το βράδυ.
Στην Αριζόνα, ένα ζευγάρι Αμερικανών συμμετέχει στο κρατικό πρόγραμμα για την αναχαίτιση των Μεξικανών μεταναστών και περιμένει κάτω από τον καυτό ήλιο της ομώνυμης ερήμου τους γείτονες-«εισβολείς» με εμφανείς προθέσεις. Μακριά από την καθημερινή τους ρουτίνα, ο Τζωρτζ και η Μάργκαρετ βρίσκονται αντιμέτωποι όχι με τους «εισβολείς» της ερήμου, αλλά με την έρημο της σχέσης τους και της ζωής τους και τα πράγματα παίρνουν απρόβλεπτη τροπή. . .
Στη παράσταση συμμετέχουν οι: Γιώργος Καρακώστας και Δάφνη Δεληγιάννη. Ως μετανάστες συμμετέχουν οι: Δημήτρης Βούζας, ΝτέπυΤσιρακοπούλου, Κατερίνα Σολωμού, Ελένη Κατσιμπέρη, Γουινόνα Δημητρίου και ο Θοδωρής Ματούλας. Τη κατασκευή σκηνικών επιμελήθηκαν οι Χρήστος Τσάκος και Κατερίνα Σολωμού, το χειρισμό φωτισμών ο Κώστας Πελεκάνος, ενώ οι φωτογραφίες είναι του Φώτη Νατσιούλη. Η τιμή του εισιτήριου είναι 5 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.
 Ευχαριστούμε θερμά την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και το Θεσσαλικό Θέατρο για την διάθεσητου χώρου.Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας χορηγούς που στηρίζουν πάντα κάθε μας εκδήλωση.