Αρχισε ήδη με τις πρώιμες γαλλικές ποικιλίες και θα συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες ο τρύγος στον Τύρναβο.
Από τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό παραλαμβάνονται οι ποικιλίες Σαρντονέ και Σαβινιόν, στη συνέχεια θα παραληφθούν οι ποικιλίες Καπερνέ, Μερλότ και θα συνεχιστεί ο τρύγος με τα ώριμα μοσχάτα.
Επίσης, σύντομα θα ξεκινήσει η παραλαβή σε ποικιλίες Μπαντίκι, Ugniblanc ώριμα, Μακαμπέο και όλες οι άλλες λευκές οινοποιήσιμες ποικιλίες, εκτός από Ροδίτη και Σαββατιανό.
Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών, η διοίκηση του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου αναμένεται να ανακοινώσει τις τιμές στις οποίες θα αγοράσει τη φετινή χρονιά τα σταφύλια.
Οι τιμές θα είναι στα περσινά επίπεδα και θα παραληφθούν όλα τα σταφύλια των παραγωγών – μελών, όπως κάθε χρόνο.
Eλευθερία