Στα Victoria Cinemas θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:30 η ταινία «Φτηνά Τσιγάρα» σε σκηνοθεσία του Ρένου Χαραλαμπίδη.

Στην ταινία παίζουν οι ηθοποιοί: Ρένος Χαραλαμπίδης, Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Τσάκωνας, Άλκης Παναγιωτίδης Ανδρέας Νάτσιος, Μάνος Βακούσης, Τάκης Σπυριδάκης, Βάνα Πεφάνη, Νίκος Κατής, Μάριος Ιωάννου, Ιωάννα Μαυρέα, Νικολέττα Σταυρίδου.

Η παρουσίαση και προβολή της ταινίας «Φτηνά Τσιγάρα» θα γίνει παρουσία του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της ταινίας: Ρένου Χαραλαμίδη.

Μετά τα αλλεπάλληλα sold out στη Λυρική Σκηνή που έκανε το μιούζικαλ «Φτηνά Τσιγάρα» η μεγάλη οθόνη υποδέχεται ξανά την ταινία σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή σε κλειστή αίθουσα. Εξάλλου ο φυσικός χώρος της είναι το σινεμά και όχι η μοναχική θέαση αλλά το μοίρασμα της με το κοινό.

Άραγε τα «Φτηνά Τσιγάρα» έχουν κερδίσει την μάχη με τον χρόνο; Παραμένουν σε επικοινωνία με τους νέους; Μπορεί η ρομαντική πλευρά της δεκαετίας του ‘90 να παραμείνει επίκαιρη; Ερωτήματα που μπορεί να τα απαντήσει μόνο το «πανί».

VICTORIA CINEMAS

Λάμπρου Κατσώνη 20 Λάρισα

Τηλέφωνο: 2410 230707

E- TICKET: https://www.victoria-cinema.store/ibooking63/shows.xhtml

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο: https://www.victoria-cinema.gr/larissa