Ο Διαγόρας Ρόδου νίκησε εκτός έδρας τον Ηρακλή Λάρισας με 1-0 και ανέβηκε στους έξι πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι γνώρισαν την τέταρτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες.

Οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές και έπαιξαν δυναμικά από την αρχή του αγώνα. Στο 10′ ο Συρεγγέλας με σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού της εστίας του Γαλάνη. Ο Διαγόρας Ρόδου είχε ευκαιρίες κυρίως με τον Αντεσίνα και απείλησε την αντίπαλη άμυνα, με το σκορ του ημιχρόνου να παραμένει στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο με τον Συρεγγέλα και τον Τασούλη, με τους Ροδίτες να είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 61' λεπτό έμειναν με δέκα παίκτες, μετά από κόκκινη κάρτα του Παπαιωάννου.

Οι "νησιώτες" ανέβασαν ρυθμό στα επόμενα λεπτά και έβαλαν γκολ με τον Λαιουέλ στο 79' λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τετ-α-τετ με τον Λαιουέλ και τον Παραστατίδη στα τελευταία λεπτά. Ο Διαγόρας Ρόδου νίκησε εκτός έδρας τον Ηρακλή Λάρισας με 1-0, πήρε δεύτερο διπλό, δείχνοντας σοβαρότητα και ο κόουτς Πάρης Ανδράλας αξιοποίησε πλήρως τις δυνατότητες της νεανικής του ομάδας.

Ηρακλής Λάρισας (Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης, Γκαλίτσιος, Καψάλης, Γκουγκούδης, Τασιουλής, Μπάμης (56′ Ζαφειρίου), Τσιμίκας (56′ Αλτάνης), Δοδοντσάκης, Συρεγγέλας, Μπαλαμιώτης (66′ Ευθυμιάδης), Λεσάι.

Διαγόρας Ρόδου (Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Πετράκης, Τάτσης, Μανιώτης, Παπαϊωάννου, Βουργουντζής (54′ Παραστατίδης), Μπλάνκο (51′ Καραμάνης), Λιονέλ, Αντεσίνα (71′ Μπούμπα), Τσιαντούλας.

liganews.gr