Ομαλά εξελίχθηκε στη Λάρισα  η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου , χωρίς τεχνικά προβλήματα αυτή τη φορά . Για μεγάλη προσέλευση των φίλων της ΝΔ στις κάλπες έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Βαγγέλης Παπαλέξης,  διαβεβαιώνοντας  πως όλα εξελίχθηκαν ομαλά, ενώ υπήρχαν και δικλίδες ασφαλείας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια τεχνικά προβλήματα προέκυπταν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους οι υπεύθυνοι έως το μεσημέρι είχαν ήδη ψηφίσει περί τους 120.000 πολίτες, κάτι που στους επιτελείς της παράταξης εμπνέει αισιοδοξία για τον τελικό αριθμό ψηφοφόρων. 

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν οι διαφορές στον αριθμό των ψήφων μεταξύ των υποψηφίων είναι μεγάλες, ίσως από τη Συγγρού να δοθεί μια εκτίμηση αποτελέματος νωρίτερα από την ολοκλήρωση της καταμέτρησης. Διαφορετικά, η ανακοίνωση του επίσημου αποτελέσματος αναμένεται περίπου στις 23:00. Πρόεδρος του κόμματος θα εκλεγεί όποιος από τους τέσσερις διεκδικητές συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψηφοδελτίων. Σε περίπτωση που κανείς από τους υποψηφίους δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, τότε η μάχη θα κριθεί στον β γύρο, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, ανάμεσα στους δύο πρώτους σε ψήφους υποψηφίους. Εάν απαιτηθεί β γύρος, τότε δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον α γύρο, δηλαδή δεν μπορούν να ψηφίσουν σε τυχόν επαναληπτική εκλογή όσοι δεν ψηφίσουν στις 20 Δεκεμβρίου.

Πηγή: thessaliatv.gr