Με ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη παρέλαβε ο Σύλλογός Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων τα αποκατεστημένα και ανακαινισμένα μετά τον πρόσφατο σεισμό γραφεία στον Τύρναβο.

Οπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου "εκτός από τις ζημίες από τον σεισμό, που αποκαταστάθηκαν, τοποθετήθηκαν θερμομονωτικά κουφώματα, βάφτηκαν εξωτερικά και επήλθαν βελτιώσεις και στον αύλειο χώρο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Τυρνάβου, Ιωάννη Κόκουρα που υλοποίησε την δέσμευσή του και παρέστη προσωπικά στον Αγιασμό και στην παράδοση, αλλά και όλη την Δημοτική Αρχή για την έμπρακτη στήριξη στο έργο του Συλλόγου. Εδώ και πολλά χρόνια εξάλλου μας παραχωρεί ο Δήμος Τυρνάβου δωρεάν τον χώρο για την δράση του Συλλόγου και την εξυπηρέτηση των μελών μας.

Από την μεριά μας ο Σύλλογος διατηρεί τα τελευταία έτη μόνιμη θέση υπαλλήλου στον Τύρναβο (ενν. κάτοικο της περιοχής) για την διευκόλυνση των πολυτέκνων κατοίκων του, την θεώρηση των βιβλιαρίων, την άμεση έκδοση Πιστοποιητικών και την άμεση ενημέρωσή τους και συμμετοχή στις δράσεις του.

Στο γραφείο Τυρνάβου, όπως και στην Λάρισα, ο Σύλλογος, πέρα από τα άνω, παρέχει σημείο πώλησης προϊόντων ντόπιων πολύτεκνων παραγωγών, όπως μέλι, γλυκά κουταλιού και κατά καιρούς και άλλα αγαθά. Περαιτέρω, μέσω της υπαλλήλου του Συλλόγου μας, ο Σύλλογος θα παρέχει στα μέλη του πιλοτικά από τα γραφεία Τυρνάβου, συνδρομή στην συμπλήρωση, κατάθεση και αποστολή αιτήσεων σχετικά με προκηρύξεις ΑΣΕΠ, κοκ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Συλλόγου (sypol.gr). Καλορίζικο."