Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, μίλησε για αδικία στο πρόσωπο του σχετικά με τις διώξεις που υφίσταται, με τον ίδιο να έχει θυσιαστεί, όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Τα έργα που άφησε η Περιφερειακή Αρχή Αγοραστού προχωράνε ακόμα, και τα αφήσαμε για το καλό της Θεσσαλίας, είναι εκατοντάδες και αυτά που ολοκληρώσαμε και αυτά που εντάξαμε σε προγράμματα για να γίνουν άμεσα. Προφανώς και πατάει η νυν περιφερειακή αρχή στα δικά μας πεπραγμένα, δεν είδαμε κάτι από το δικό τους πρόγραμμα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια…’Ιφιγένεια’, το λέει ο κόσμος έξω, η κοινή γνώμη για εμένα και τις καταστάσεις αυτές που βιώνω. Αισθάνομαι την αδικία, και για τον Ντάνιελ, και το δυστύχημα των Τεμπών. Θεωρούν ότι έδωσα εντολή να πέσει πίσσα εκεί που είναι το εκκλησάκι τώρα, ενώ η Περιφέρεια είχε απλά υποστηρικτικό ρόλο, υπεύθυνες ήταν οι προανακριτικές αρχές, δεν αποφάσιζα εγώ. Λοιδορήθηκα, προπηλακίστηκα, δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα, και το θεωρώ άδικο να ταυτιστώ εγώ με το δυστύχημα των Τεμπών. Ας ψάξουν ότι θέλουνε, αρκεί να υπάρχει δικαιοσύνη.

Το ίδιο και για τον Ντάνιελ, με ρωτούσαν πού πήγαν τα λεφτά και πού πήγαν τα έργα, και όταν έδειχνα τα βίντεο τις φωτογραφίες και τις αναλύσεις των έργων δεν τα προβάλλανε και δε λέγανε την αλήθεια τα μέσα των Αθηνών. Υπήρχε στόχευση, σε κάποιους δεν άρεσα και χαλούσα τη σούπα προφανώς.

Υπήρχε μια κατάσταση στοχευμένη εναντίον μου, από μέσα ενημέρωσης που τις προηγούμενες μέρες λέγανε για τα έργα μας, και κατόπιν οι ίδιοι εκτελούσαν συμβόλαιο δολοφονίας χαρακτήρων.

Από την κυβέρνηση την είχα τη στήριξη, σε σημείο που μέχρι και κάποιοι δυσαρεστήθηκαν που δέχθηκα στήριξη από το Μαξίμου. Παρερμήνευαν όμως τα πάντα και στοχευμένα. Τα γεγονότα είναι αυτά που έγιναν και ο κόσμος τα ξέρει, μόνο η Περιφέρεια είχε κάνει αντιπλημμυρικά, κανείς Δήμος και καμία Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Έχω κάνει λάθη σε αποφάσεις μου, εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους που ενώ ήθελα να τους βοηθήσω με εκβίαζαν στις εκλογές, έδωσα αρμοδιότητες σε όλους και εμπιστευόμουν πολλούς λάθος ανθρώπους.»

trikalaenimerosi.gr