Ο συνθέτης Σάκης Γκουζώνης συνεχίζει φέτος τη μακρόχρονη μουσική πορεία του με την κυκλοφορία του 17ου μουσικού άλμπουμ του, «True Hope» («Αληθινή Ελπίδα»).

Το νέο άλμπουμ, το οποίο γράφτηκε και ηχογραφήθηκε στην Ελασσόνα, περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά και κινηματογραφικά κομμάτια σχετικά με τη δύναμη της ελπίδας και της επίδρασής της στην ευημερία των ανθρώπων.

Μέσα από το άλμπουμ True Hope, ο Σάκης μάς υπενθυμίζει ότι η μουσική έχει τη δύναμη να μας θεραπεύει, να μας ανεβάζει και να μας δίνει ελπίδα. Όταν ρωτήθηκε για το θέμα του άλμπουμ «True Hope», ο Σάκης μοιράστηκε την άποψή του για την ελπίδα: «Η ελπίδα παίζει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογική ανθεκτικότητα. Βοηθά τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες και να διατηρήσουν μια θετική προοπτική. Οι αισιόδοξοι άνθρωποι αναρρώνουν γρηγορότερα από ασθένειες και βιώνουν λιγότερο άγχος».

Μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε το άλμπουμ «True Hope» μέσα από τον επίσημο ιστότοπο του Σάκη Γκουζώνη: https://www.sakisgouzonis.com/sakis-gouzonis-true-hope/