Στην Ελασσόνα για την κεντρική ομιλία του Ελασσονίτη υποψήφιου στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της ΝΔ και Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΑ, κ. Γεωργίου Μπλιούμη, παρευρέθηκε ο βουλευτής του νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Καπετάνος.

Ο Λαρισαίος βουλευτής πραγματοποίησε μια μεγάλη περιοδεία κατά το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, με σκοπό να ενισχύσει στους κατοίκους των περιοχών του νομού Λάρισας την ανάγκη να οδηγηθούμε όλοι στις κάλπες της 9ης Ιουνίου αλλά ταυτόχρονα άδραξε την ευκαιρία να επισκεφθεί για ακόμη μια φορά απομακρυσμένα χωριά του νομού και να συζητήσει με τους κατοίκους τις ανάγκες τους.

«Η εκπροσώπηση της χώρας μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο πρέπει να είναι ισχυρή αλλά και σοβαρή μέσα από άξια στελέχη που θα υπηρετήσουν τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και θα παλέψουν για τη διεκδίκηση ακόμα περισσότερων πόρων και μεγαλύτερης αναγνώρισης από τους ευρωπαίους εταίρους. 

Πρέπει μα δοθεί η εντολή στη ΝΔ για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη».

Αυτά τόνισε χαρακτηριστικά κατά την ομιλία του στην Ελασσόνα ο Χρήστος Καπετάνος και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Γεώργιο Μπλιούμη.