Το ΠΟΚΕΛ – Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας πρόσφερε βιβλία στο Δημοτικό Σχολείο Κοιλάδας Λάρισας, μετά από πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού, Θωμά Βουλγαράκη, στο πλαίσιο προγράμματος που υλοποιείται με τίτλο «σχολική βιβλιοθήκη», προκειμένου να λειτουργήσει δανειστική βιβλιοθήκη για τους μαθητές και για τους γονείς των μαθητών.

Τα βιβλία παρέλαβαν ο διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Το ΠΟΚΕΛ προσφέρει βιβλία σε σχολικές βιβλιοθήκες και σχολεία, σε Συλλόγους και Φορείς, σε κεντρικές κι απομακρυσμένες περιοχές του νομού και της χώρας.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση προσφοράς του ΠΟΚΕΛ, μπορεί να ενημερωθεί από τον γραμματέα, στο: 6983444094.

Σε ευχαριστήρια επιστολή ο διευθυντής του σχολείου, Δημήτρης Κατσιγιάννης αναφέρει:

«Εκ μέρους του Δημοτικού Σχολείου Κοιλάδας Λάρισας, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον πρόεδρο του ΠΟΚΕΛ Αργύρη Γιουρούκη και την αντιπρόεδρο Ευδοκία Ποιμενίδου για την πολύτιμη προσφορά βιβλίων και την εμπνευσμένη δράση φιλαναγνωσίας στους μαθητές μας.

Η ευγενική σας προσφορά εμπλούτισε σημαντικά τη βιβλιοθήκη μας, δημιουργώντας ένα θησαυρό γνώσης και φαντασίας για τους μαθητές μας. Τα βιβλία που παραχωρήσατε θα αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία μάθησης και θα ενισχύσουν τη φιλαναγνωσία μεταξύ των παιδιών μας.

Επιπλέον, η ομιλία της κας Ευδοκίας ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους μαθητές, γεμάτη έμπνευση και παραμυθένια μαγεία. Η τεχνική δημιουργίας παραμυθιού προσέφερε στα παιδιά, όχι μόνο χαρά και ψυχαγωγία, αλλά και σημαντικά μαθήματα ζωής.

Η υποστήριξή σας στις προσπάθειές μας για την προώθηση της εκπαίδευσης και της φιλαναγνωσίας είναι ανεκτίμητη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτή την εξαιρετική συνεργασία και στο μέλλον.» ​