Η άνοδος της "Θύελλας Ελάτειας" στην Β' ΕΠΣΛ, σίγουρα δε μπορεί να αποδοθεί σε τύχη!

Οι έμπειροι και καλά προπονημένοι παίκτες της Ομάδας σε όλη τη διάρκεια του τοπικού πρωταθλήματος έπαιξαν με την ψυχή τους και κατάφεραν πολλές νίκες, ώστε στο τέλος να καταφέρουν να ανέβουν κατηγορία.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο το απόγευμα στις 11 Μαίου, μετά τον νικηφόρο αγώνα απέναντι στην Ομάδα Λάρισα-88, ποδοσφαιριστές της "Θύελλας Ελάτειας", μαζί με τον προπονητή τους, τη διοίκηση και οπαδούς της ομάδας "το γιόρτασαν" πραγματικά στο καταπράσινο γήπεδο της Ελάτειας.
Στην εκδήλωση, με αφορμή την άνοδο της ομάδας, κάλεσαν επίσημους προσκεκλημένους.

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, αποδέχτηκε την πρόσκληση και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.
Ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Ντόντος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ελάτειας κ. Γιάννης Ζάρρας και η Πρόεδρος του ΜΕΣ Ελάτειας κα Βασιλεία Καραίσκου.

Επίσης από την πλευρά της ΕΠΣΛ, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης.
Ο Δήμαρχος Τεμπών βράβευσε τους αθλητές παραδίδοντας το Κύπελλο της ανόδου και απένειμε μετάλλια σε καθένα από τους ποδοσφαιριστές.
Μετά τις βραβεύσεις, ακολούθησαν δηλώσεις του Δημάρχου Τεμπών:
"θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή και "ψυχή" της ομάδας κ. Θεόδωρο Σολωμό και τη διοίκηση της ομάδας. Προσδοκούμε η άνοδος της "Θύελλας Ελάτειας" να μας προσφέρει και άλλες διακρίσεις και περισσότερες χαρές. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα μας, πολλές επιτυχίες και πολλά γκολ!".