Με θρησκευτική κατάνυξη, λαμπρότητα και έντονο πανηγυρικό χαρακτήρα εορτάστηκε η Παναγία Μυρτιδιώτισσα στην Κυπάρισσο του Δήμου Κιλελέρ.

Πρόκειται για την κορυφαία από τις θεομητορικές εορτές της εκκλησίας μας. Πλήθος πιστών προσέτρεξαν σε εσπερινό και θεία λειτουργία αναζητώντας στη μορφή της Θεομήτορος την ελπίδα και τη σωτηρία. Παραμονή της εορτής τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία Στο τέλος του εσπερινού μοιράστηκαν οι παραδοσιακές Κυπαρισσόπιτες από τις γυναίκες του χωριού.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία. Με το πέρας της Λειτουργίας προσφέρθηκε στους πιστούς το Μύρο της Παναγίας.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρης Νταφόπουλος, η Αντιδήμαρχος Βάνα Χλιάπη - Γκουνιαρούδη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχιλλέας Βαρδακούλης οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Καλέτσιος και Ζωή Ανυφαντή, οπρόεδρος της ΤΚ Κυπαρίσσου Δημήτρης Παπαστεργίου, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Ν. Λάρισας Δημήτρης Παπαποστόλου.