Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Μουσικό Σύλλογο περιοχής Συκουρίου (Μικτή Χορωδία) του Δήμου Τεμπών.
Η Μικτή Χορωδία έκοψε την πίτα στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Συκουρίου την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2023 το απόγευμα.
Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν τα μέλη της χορωδίας του Συλλόγου και ο μαέστρος της κ. Παναγιώτης Μπαλανίκας. Τα μέλη με τη βοήθεια του μαέστρου, παρουσίασαν τραγουδώντας, ένα μικρό δείγμα της δουλειάς τους, στο Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΔΟ.ΠΑ.Π.Ε.Π. κ. Γεώργιο Νικολάου και συνεχάρησαν τα μέλη και το μαέστρο για την όμορφη προσπάθειά τους και τη συνεχή πρόοδο της χορωδίας.

 
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος τεμπών ανέφερε ότι:
"Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία, προκοπή και δημιουργία. Σας ευχαριστώ πολύ που παρευρίσκεστε σήμερα εδώ όλα τα μέλη του Μουσικού Συλλόγου και της χορωδίας. Εύχομαι, επίσης η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με συναυλίες και πλούσιες εμφανίσεις, όχι μόνο στην περιοχή του Δήμου Τεμπών, αλλά και εκτός του Δήμου μας Ως δημοτική Αρχή σταθήκαμε δίπλα σας αυτά τα δύο χρόνια της πανδημίας και συνεχίζουμε να σας στηρίζουμε, σε ότι χρειάζεστε, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας".
Τυχερή της βραδιάς η χορωδός κα. Θεοδώρα Χατζηλαδά, η οποία βρήκε το φλουρί.