Το Διοικητικό Συμβούλιο της κατασκήνωσης «Αγία Παρασκευή» Στομίου Δήμου Αγιάς, ανακοινώνει ότι ξεκινά από την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και διαρκεί έως την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, η υποβολή αιτήσεων για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2024.

Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στο email campstomiou@gmail.com  ή δια ζώσης στο δημοτικό κατάστημα Στομίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2495350216 και 2495350200 (κα Βάνα Καραγεώργου).

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα αφορά στο χρονικό διάστημα από 1 Ιουλίου 2024 έως και 31 Αυγούστου 2024 και χωρίζεται στις παρακάτω κατασκηνωτικές περιόδους:

-1η περίοδος: από 1/7/2024 έως 10/7/2024 Παιδιά ηλικίας 6 – 16 ετών

-2η περίοδος: από 11/7/2024 έως 20/7/2024 Παιδιά ηλικίας 6 – 16 ετών

-3η περίοδος: από 21/7/2024 έως 30/7/2024 Παιδιά ηλικίας 6 – 16 ετών

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1.Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση του γονέα – κηδεμόνα, στην οποία θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το φύλο και η ημερομηνία γέννησης του παιδιού. Επιπλέον θα αναγράφεται το ύψος του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος του τελευταίου φορολογικού έτους, ο αριθμός των προστατευόμενων μελών, οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογονεϊκή, τρίτεκνη, πολύτεκνη), άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά (π.χ. άνεργοι, ανασφάλιστοι, σε κατάσταση ενδείας, οικογένειες σε κρίση, πληθυσμιακές μειονότητες κ.λ.π)

2.Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας αιτούντος γονέα - κηδεμόνα 

3.Εκκαθαριστικό σημείωμα έτους 2023 (ή του 2022 εάν δεν έχει υποβληθεί πρόσφατη φορολογική δήλωση) ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή άλλη δημόσια αρχή

4.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που εκδόθηκε το τελευταίο τρίμηνο.

5.Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα στην οποία υποχρεωτικά να αναγράφεται: η κατάσταση υγείας του παιδιού, ο εμβολιασμός του με τα υποχρεωτικά εμβόλια, ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα, ότι η σημερινή κατάσταση της υγείας, του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα και τυχόν λοιπές παρατηρήσεις (φαρμακευτική αγωγή, αλλεργίες κ.λ.π)

6.Φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας παιδιού.

Για τις κάτωθι περιπτώσεις:

-Μονογονεϊκή οικογένεια: Το έντυπο της επιμέλειας και της γονικής μέριμνας.

-Άνεργοι: Βεβαίωση ανεργίας ΟΑΕΔ έκδοσης εντός 5 ημερών πριν την υποβολή της αίτησης.

-Αλλοδαποί: Φωτοτυπία άδειας διαμονής σε ισχύ.

-Πολύτεκνοι: Κάρτα πολυτεκνίας (αν δεν προκύπτει από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Κατά την επιλογή των κατασκηνωτών προτιμούνται οι οικονομικά ασθενέστεροι.

Ο κατασκηνωτής εφόσον επιλεγεί καταθέτει το ποσό συμμετοχής του (30,00€) σε λογαριασμό του Δήμου Αγιάς, εξαιρουμένων των κάτωθι περιπτώσεων που δεν καταβάλλουν ποσό συμμετοχής:

-τα παιδιά των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, των οικογενειών που ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι άνεργοι καθώς και των οικογενειών που είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

Την ευθύνη υποβολής των αιτήσεων θα έχουν αποκλειστικά οι γονείς – κηδεμόνες

Για άτομα τρίτης ηλικίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της κατασκήνωσης «Αγία Παρασκευή» Στομίου Δήμου Αγιάς, ανακοινώνει ότι ξεκινά από την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και διαρκεί έως την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, η υποβολή αιτήσεων για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2024.

Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στο email campstomiou@gmail.com  ή δια ζώσης στο δημοτικό κατάστημα Στομίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνία στα τηλέφωνα: 2495350216 και 2495350200 (κα Βάνα Καραγεώργου).

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα τρίτης ηλικίας αφορά στο χρονικό διάστημα

  •  περίοδος λειτουργίας κατασκήνωσης: από 22/8/2024 (ΑΦΙΞΗ) έως 31/8/2024 (ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

–        Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση

–        Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας αιτούντος.

–        Εκκαθαριστικό σημείωμα έτους 2023 (ή του 2022 εάν δεν έχει υποβληθεί πρόσφατη φορολογική δήλωση) ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή άλλη δημόσια αρχή

–        Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που εκδόθηκε το τελευταίο τρίμηνο.

–        Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα στην οποία υποχρεωτικά να αναγράφεται ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα και ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα.

Οι αιτήσεις θα διαβιβάζονται ατομικά ή συλλογικά μέσω των ΚΑΠΗ που συμμετέχει κάθε ηλικιωμένος.

Κατά την επιλογή των κατασκηνωτών προτιμούνται οι οικονομικά ασθενέστεροι.

Ο κατασκηνωτής/τρια εφόσον επιλεγεί καταθέτει το ποσό συμμετοχής των  30,00€ σε λογαριασμό του Δήμου Αγιάς, εξαιρουμένων των κάτωθι περιπτώσεων που δεν καταβάλλουν ποσό συμμετοχής:

Α) τα άτομα με αναπηρίες ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που συμμετέχουν,

Β) ηλικιωμένα άτομα δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.