Σε καθαρισμό της παράνομης χωματερής στο Αργυροπούλι προχώρησε ο Δήμος Τυρνάβου, για την οποία έχει διαταχθεί ήδη κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

"Ο Δήμος Τυρνάβου και η αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας έχουν αποδείξει κατ' επανάληψη την ιδιαίτερη ευαισθησία και τα τάχιστα αντανακλαστικά τους απέναντι στο θλιβερό ζήτημα των παράνομων χωματερών.

Έτσι, άμεσα πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαριότητας και αποκαταστάθηκε πλήρως το σημείο που ασυνείδητοι τρίτοι μετέτρεψαν μόλις πρόσφατα σε παράνομη χωματερή στο Αργυροπούλι.

Μάλιστα, επισημαίνουμε πως για το εν λόγω περιστατικό διετάχθη ήδη κατεπείγουσα προκαταρκτική από τον κ. διευθύνοντα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθούν αξιόποινες πράξεις πρόκλησης ρύπανσης ή υποβάθμισης του περιβάλλοντος, ενέργεια την οποία ο Δήμος Τυρνάβου χαιρετίζει, ευελπιστώντας πως με τη συνεργασία όλων, Δήμου, λοιπών αρχών αλλά και πολιτών, θα σταματήσει επιτέλους αυτό το τόσο θλιβερό και αντικοινωνικό φαινόμενο.

Ο Δήμος Τυρνάβου θα συνεχίσει, ως οφείλει, τις συστηματικές και εκτεταμένες δράσεις καθαριότητας σε όλη την έκταση του Δήμου μας."