Την υπόθεση του 55χρονου από τη Λάρισα που σκοτώθηκε στη Ρουμανία, όταν το μοιραίο λεωφορείο στο οποίο επέβαινε, προσέκρουσε σε μπάρα ελέγχου ύψους των οχημάτων με αποτέλεσμα αυτή να καταρρεύσει, αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας και το γραφείο του, θα αναλάβει την υπόθεση τόσο στις ποινικές δίκες, όσο και στις δίκες χρηματικής αποζημιώσεως.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Τον επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου Αλέξιου Κούγια επέλεξαν οι συγγενείς του αείμνηστου Ν.Χ. για να τους εκπροσωπήσει τόσο στις ποινικές δίκες, όσο και στις δίκες χρηματικής αποζημιώσεως λόγω της ψυχικής τους οδύνης, εξαιτίας του απροσδόκητου θανάτου στο τραγικό δυστύχημα στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Τροχαίο στη Ρουμανία: «Συγγνώμη, δεν το προέβλεψα» – Τι δήλωσε ο οδηγός του λεωφορείου

Κατόπιν αυτής της εντολής το δικηγορικό μας γραφείο θα συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία τόσο από την ποινική δικογραφία, η οποία δημιουργήθηκε από τις διωκτικές Αρχές της Ρουμανίας, αλλά και όλα τα στοιχεία τα οποία απαιτούνται για τους υπαιτίους αυτής της τραγωδίας ( υπαίτιος οδηγός και ιδιοκτήτρια εταιρεία του ζημιογόνου αυτοκινήτου, η οποία έχει αναλάβει την ασφαλιστική κάλυψη του ζημιογόνου λεωφορείου και του υπαίτιου οδηγού του).

Το δικηγορικό γραφείο μας θα διερευνήσει την εκδοχή της ευθύνης των αρμόδιων υπηρεσιών της Ρουμανίας για τη βαριά κατασκευή, η οποία προειδοποιούσε για το επιτρεπόμενο ύψος των διερχόμενων οχημάτων, εάν αυτή ήταν σύννομη».