Σε μια συμβολική κίνηση προς το Γ.Ν. Λάρισας, ευαισθητοποίησης  και αλληλεγγύης προέβει το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» με σκοπό την βελτίωση της περίθαλψης των τραυματισμένων παιδιών. Τη δωρεά παρέλαβε η Διευθύντρια του Παιδοχειρουργικού Τμήματος Ελένη Καρβούνη παρουσία του Διοικητή κ. Γρηγορίου Βλαχάκη και περιελάμβανε: 

8 ηλεκτρικά Κρεβάτια νοσηλείας

8 ειδικά Στρώματα νοσηλείας 

5 Κομοδίνα νοσηλείας με ενσωματωμένη τραπεζοτουαλέτα

Η κ. Καρβούνη δήλωσε: «Eυχαριστούμε θερμά το σωματείο Αντιμετώπιση παιδικού τραύματος και ιδιαίτερα την πρόεδρο κ. Natasha Clive-Βρέκοσι για την ευγενική και ανιδιοτελή χορηγία προς την Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Αξιολογώντας το έργο μας και εκτιμώντας την ετήσια αντιμετώπιση περιστατικών όλης της 5ης ΥΠΕ από την κλινική μας, δώρισε τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία και συμβάλλοντας στην   αναβάθμιση και ευχάριστη νοσηλεία των μικρών ασθενών μας, διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία της κλινικής μας.» 

Ο κ. Βλαχάκης από την πλευρά του και με αφορμή την νέα Δωρεά δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» για τη συνδρομή  με την πράξη τους στο έργο του νοσοκομείου, η πράξη αυτή  βοηθά τα μέγιστα στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών υγείας προς τους μικρούς μας ασθενείς. Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Θεσσαλίας, ότι με απόφαση  του Υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους εγκρίθηκε η πρόσληψη ιδιώτη ιατρού, ειδικότητας Αναισθησιολογίας με εξειδίκευση σε παιδιά. Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Υγείας για την άμεση ανταπόκριση σε ένα ακόμη αίτημα του νοσοκομείου μας, σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 663/08.01.2024 Απόφαση Διοικητή του Γ.Ν. Λάρισας και την αντίστοιχη δέσμευση ποσού στον προϋπολογισμό του νοσοκομείου, προκειμένου να ενισχυθεί η διενέργεια  χειρουργικών  επεμβάσεων σε παιδιά στο Παιδοχειρουργικό Τμήμα του Γ.Ν. Λάρισας το οποίο είναι και  το μοναδικό στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια.»