Σε ευχάριστο κλίμα παρουσιάστηκε στο Γ.Ν. Λάρισας η δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο Μαιευτικό- Γυναικολογικό Τμήμα, το οποίο ανακαινίστηκε προσφάτως υπό την μορφή δωρεάς από την κα Κλέλια Χατζηιωάννου.

Ο Διοικητής Γρηγόριος Βλαχάκης, τα μέλη του Δ.Σ και το προσωπικό του νοσοκομείου υποδέχτηκαν και ευχαρίστησαν τα μέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, τον κ. Αναστάσιο Λάππα Πρόεδρο, τον κ.  Γεώργιο Δημοβέλη B΄ Αντιπρόεδρο και τον κ. Δημήτριο Μιχαήλ μέλος, για τη συνδρομή με την πράξη τους στο έργο του νοσοκομείου και στη συνέχεια παρουσίασαν το ανακαινισμένο Μ/Γ Τμήμα και τα είδη της δωρεάς.

Ο κ. Λάππας, Πρόεδρος του Δ.Σ της Τράπεζας από την πλευρά του συνεχάρη τους ιατρούς και το προσωπικό της Κλινικής για τις υπηρεσίες τους και δήλωσε: «η Δωρεά αποτελεί ένα δείγμα τιμής και ανταπόδοσης στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και στο διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, οι οποίοι μάχονται καθημερινά για την υγεία όλων μας».

Η Δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Συνολικής αξίας 20.000 ευρώ περιελάμβανε:

∙1 ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟΣ

∙2 ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ (BOOM)

∙1 ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

∙18 ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΛΙΝΗΣ

∙11 ΚΟΜΟΔΙΝΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΟΤΟΥΑΛΕΤΑ

∙1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ

∙1 ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΜΠΩ ΜΕ ΠΛΑΤΗ

∙6 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

∙10 ΣΤΑΤΩ ΟΡΟΥ

Ο κ. Βλαχάκης τόνισε: «Η συνεταιριστική Τράπεζα θεσσαλίας ήταν δίπλα στο νοσοκομείο μας καθ΄ολη τη διάρκεια της Πανδημίας συμμεριζόμενη τις ανάγκες μας.

Άλλη μία δωρεά της Τράπεζας έρχεται να προστεθεί στην ενδυνάμωση του Μαιευτικού Γυναικολογικού Τμήματοςτο οποίο ενισχύθηκε το τελευταίο διάστημα με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό μέσο προγραμμάτων ΕΣΠΑ τα οποία περιελάμβαναν, έναν έγχρωμο υπερηχοτομογράφο σύγχρονης τεχνολογίας, μία θερμοκοιτίδα εντατικής νοσηλείας νεογνών κλειστού τύπου, ένα κολποσκόπιο και μία κλίνη ανάνηψης νεογνών, συνολικής αξίας περίπου 80.000 €, για να προσφέρουν υπηρεσίες ζωτικής σημασίας στην περίθαλψη γυναικών και νεογνών».

Τέλος η κα Στέλλα Γκριτζέλη Επιστημονικά Υπεύθυνη του Μαιευτικού Γυναικολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Λάρισας ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας και την Διοίκηση του Νοσοκομείου η οποία διαπιστώνοντας τις ανάγκες και συναισθανόμενη το χρέος απέναντι στους κατοίκους της Θεσσαλίας, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του Μ/Γ Τμήματος, έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.