Στην εκδήλωση για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΛ που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, σημειώνοντας τα εξής:

«60 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ίδρυση της αγαπημένης, αθλητικής συλλογικότητας της πόλης μας.

Η ΑΕΛ είναι η ‘’επίσημη αγαπημένη’’, όλων ανεξαιρέτως των Λαρισαίων- και όχι τυχαία.

Είναι η ομάδα που όπου και να βρισκόμαστε τις Κυριακές, θα ρίξουμε έστω μια ‘’κλεφτή’’ ματιά στο τελευταίο αποτέλεσμα που έφερε.

Είναι η ομάδα που συχνά γεμίζει τα κυριακάτικα μεσημέρια ή απογεύματά μας στο γήπεδο, τα κυριακάτικα βράδια μας στις αθλητικές εκπομπές, τα πρωινά της Δευτέρας όταν ακούμε αναλύσεις επί αναλύσεων στο ραδιόφωνο για τα αποτελέσματα που έφερε, οδηγώντας ταυτόχρονα για τις δουλειές μας.

Είναι το ‘’βυσσινί’’ πάθος που μας γεμίζει συναισθήματα, ό,τι αποτέλεσμα και να φέρει: ευφορία στις νίκες της, καρτερικότητα και προσμονή στις ισοπαλίες της, προσωρινή ‘’απελπισία’’ στις ήττες της.

Γεμίζει, κοντολογίς, τη ζωή μας με συναισθήματα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Και αυτό είναι ένα μεγάλο ‘’προνόμιο’’, σε μια καθημερινότητα πολλές φορές είναι για όλους μας φορτική, γεμάτη από σκέψεις και υπολογισμούς, αλλά με ελάχιστες ευκαιρίες γέννησης ειλικρινών συναισθημάτων, όπως αυτά που αφειδώς μας προσφέρει ‘’η ομάδα με τα βυσσινί’’.

Η θρυλική ομάδα του Τόπου μας, αυτή που μας ενώνει όλους και όλες.

Ο αθλητικός παλμός της, μας μετατρέπει πάλι σε παιδιά που ξεχνούν τις μεταξύ τους αστείες έχθρες και ανούσιες αντιπαλότητες και μας καθιστά ‘’συνοδοιπόρους’’ ενός αγωνιστικού μέλλοντος φωτεινού και νικηφόρου.

Όλοι ενωνόμαστε και επιζητούμε ευγενή άμιλλα και δίκαιες διαιτησίες, ζητούμε νέες νίκες για την ΑΕΛ της καρδιάς μας, προκειμένου η Βασίλισσα του Κάμπου, να επιστρέψει ξανά τη θέση που της αξίζει σε πανελλαδικό επίπεδο!

Γιατί, η θρυλική ομάδα του Τόπου μας, ‘’η ομάδα με τα βυσσινί’’ σηματοδοτεί την αθλητική ιστορία της πόλης μας και συνδέεται άρρηκτα με τους Ανθρώπους μας, αφού είναι Σύμβολο, Φανέλα και Ιδέα μαζί.

ΑΕΛ σε ευχαριστούμε για όλα μα όλα!

Όχι μόνο 60 χρόνια, αλλά πάντα , θα κατέχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, στην καρδιά των παιδιών και εγγονιών μας και όλων των επόμενων γενιών...

Γιατί η τόσο μεγάλη κι άδολη αγάπη, των απλών φιλάθλων, ποτέ δεν θα σ’αφήσει να σβήσεις…

Συνεχίζουμε λοιπόν! Και στις χαρές και στις λύπες ΜΑΖΙ …»