Με ανάρτησή της αναφέρεται στο μήνυμα για τις σημερινές ευρωεκλογές, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, επισημαίνοντας τα εξής:

«Σήμερα διαμορφώνουμε με την ψήφο μας την επόμενη μέρα για την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Ψηφίζουμε για μια Ενωμένη Ευρώπη με ευημερία, δημοκρατία, αλληλεγγύη. Με κοινές ευρωπαϊκές πολιτικές για το κοινωνικό κράτος, την ανάπτυξη, το περιβάλλον, την υγεία.

Ψηφίζουμε για την Ευρώπη της ενοποίησης και της συνεργασίας μεταξύ των κρατών μελών, όπου η ειρήνη και η ασφάλειά τους διαφυλάσσεται με κοινές πολιτικές.

Αποφασίζουμε για την κατεύθυνση που θα έχει η Ευρώπη τα επόμενα χρόνια, που αντανακλά στο μέλλον της πατρίδας μας. 

Το ΠΑΣΟΚ είναι η δύναμη της ευθύνης και της προοπτικής που έχει ταυτιστεί με τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις της χώρας. Με το πρόγραμμά του και τις προτάσεις του, εκφράζει τον ορθό πολιτικό λόγο για την ανάπτυξη της χώρας μας , με στόχο την βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών.

Η Κυβέρνηση απέδειξε ότι δεν μπορεί να σταθεί στο πλευρό των πολιτών. Δεν μπορεί να συγκρουστεί με τα ολιγοπώλια των μεγάλων συμφερόντων που πολλαπλασιάζουν τα κέρδη τους, την ώρα που ο ελληνικός λαός στενάζει υπό το βάρος της ακρίβειας, του κόστους στέγασης, του κοινωνικού κράτους που συρρικνώνεται.

Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει στήριξη της προοδευτικής, σοβαρής δύναμης της αντιπολίτευσης, απέναντι στην υπεροψία της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στην πολιτική της επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, σημαίνει στήριξη ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού μοντέλου δημοκρατίας, διαφάνειας, βιώσιμης ανάπτυξης, ίσων ευκαιριών.

Σήμερα, όλοι μαζί, διεκδικούμε την Ελλάδα που μας αξίζει, στην Ευρώπη που οραματιζόμαστε  και παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον μας».