Με ανάρτησή της, ευχαριστεί τη Λάρισα και αποτιμά το θετικό εκλογικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ, η Γραμ. της ΚΟ και Βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, τονίζοντας τα εξής: 

«Η σταθερά ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον γεγονός.

Ο νομός μας, η Δημοκρατική Λάρισα, συνέβαλε καθοριστικά στην αύξηση των ποσοστών του Κινήματος και έδωσε την ώθηση για την νέα προοπτική που ανοίγεται μπροστά μας.

Μαζί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας,  τα στελέχη μας, τη Νομαρχιακή Επιτροπή και τις Τοπικές Οργανώσεις μας, τους φίλους και συνοδοιπόρους στους αγώνες, δώσαμε κι αυτή την μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών, μέσα σε  δύσκολες συνθήκες, πόλωσης, φίμωσης και επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων.

Οι Λαρισαίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και ενίσχυσαν το ΠΑΣΟΚ κατά 6% σε σχέση με τις Ευρωεκλογές του 2019, αλλά και κατά 2,05% σε σχέση με τις Εθνικές εκλογές του 2023.

Ο Τόπος μας και οι Άνθρωποί μας, δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη σταθερή δύναμη και νέα αυτοπεποίθηση.

Δεν αρκούμαστε σ’αυτό, δεν εφησυχάζουμε, δεν νιώθουμε ότι ο στόχος επιτεύχθηκε.

Νιώθουμε ότι τώρα, με μεγαλύτερη ορμή, ξεκινάμε τον νέο κύκλο συνομιλίας μας με τους πολίτες, βάζοντας την πολιτική στο προσκήνιο και την κοινωνία στο επίκεντρο.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που αναλογεί στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ και γινόμαστε η αιχμή του δόρατος στον αγώνα ενάντια στην ακροδεξιά και σε όλα τα μορφώματα που την υπηρετούν.

  Ξεδιπλώνουμε τις πολιτικές μας  στο δημόσιο διάλογο και καλούμε φορείς, πολίτες και κόμματα να πάρουν θέση δημόσια ,με λόγο καθαρό και ευθύ.

Προσωπικά,  με τη Λάρισα και τους Λαρισαίους, ταυτίστηκα στην αυτοδιοίκηση και στο Κοινοβούλιο, προσπαθώντας πάντα να είναι η φωνή μου δυνατή, ασυμβίβαστη και προέκταση της δικής τους, χωρίς ποτέ να υπολογίσω «πολιτικό κόστος» ή «καλές δημόσιες σχέσεις», ούτε να αναζητήσω σημαίες ευκαιρίας, όπως γνωστοί πολιτικοί γυρολόγοι .

Δεν με ενδιέφερε ποτέ, δεν με ενδιαφέρει τώρα…

Ο Τόπος μας και οι Άνθρωποι μας αξίζουν περισσότερα και είμαστε εδώ για να τα διεκδικήσουμε.

Είμαστε εδώ για να δώσουμε νέες μάχες μαζί με τους πολίτες, μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

Ευχαριστώ από καρδιάς, όλους τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές μας, τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , όλα τα στελέχη μας και τους φίλους που δούλεψαν σκληρά σε όλη την Επικράτεια, για το αποτέλεσμα των εκλογών. 

Ευχαριστώ προσωπικά τη Λάρισα που πάντα με συγκινεί, που πάντα αγαπάω, που πάντα θα υπηρετώ με αφοσίωση, από κάθε μετερίζι.

#Πάντα εδώ»