Μία νέα κίνηση για τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας, η “Εμπορική Συμμαχία” διεκδικεί την ψήφο των Λαρισαίων εμπόρων στις επικείμενες εκλογές.

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρονται τα εξής: 

"Με την κατάθεση και την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων για τις επικείμενες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, ξεκινάει και η προεκλογική περίοδος ενόψει των αρχαιρεσιών της 3ης και 4ης Ιουλίου 2024.

Παρά την πρόωρη προκήρυξη των εκλογών του φορέα, συγκροτήσαμε ένα ψηφοδέλτιο νίκης αποτελούμενο από άξιους και ικανούς συναδέλφους.

Ορμώμενοι από την ανάγκη να συμβάλλουμε, στο βαθμό που μπορούμε και με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, στην υπεράσπιση των συμφερόντων των Λαρισαίων εμπόρων και μικροεπιχειρηματιών , αφιερώνοντας χρόνο από τις δουλειές μας και τις οικογένειές μας, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε την ψήφο των συναδέλφων μας προκειμένου να μας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσουμε έναν φορέα σύγχρονο και ανοιχτό που θα αφουγκραζεται τις ανάγκες του Λαρισαίου εμπόρου κι επαγγελματία και θα αγωνίζεται για τα πρόβληματά του. Χωρίς επικοινωνιακά τρικ και ανούσια και άνευ ουσιαστικού περιεχομένου υπερπροβολή.

Πιστεύοντας ακράδαντα, ότι τα επιθυμητά αποτελέσματα αποτελούν προϊόν ομαδικής δουλειάς και πιστοί στις αρχές της συμμετοχικότητας και της ισότητας θέτουμε τους εαυτούς μας στην κρίση των συναδέλφων μας και διεκδικούμε την εμπιστοσύνη τους , ως ένας συνδυασμός ίσων υποψηφίων, νέων και παλαιότερων τόσο ηλικιακά όσο και σε εμπειρίες.

Σ αυτή μας την προσπάθεια καλούμε τους συναδέλφους μας να μας στηρίξουν, επιλέγοντας από το συνδυασμό μας αυτούς που θεωρούν άξιους να τους εκπροσωπήσουν. Φιλοσοφία μας και δέσμευση είναι να υπηρετήσουμε τον φορέα μας με συνέπεια και ειλικρίνεια, για το καλό όλων μας."

Οι υποψήφιοι της Εμπορικής Συμμαχίας

Αβραμίδης Ιωσήφ

Βαγενάς Ιωάννης

Γελαδάρης Θεοφάνης

Γιαννακόπουλος Αθανάσιος

Γκουντόπουλος Γρηγόριος

Γκουσγκούνης Δημήτριος

Δημοβέλης Ελευθέριος

Καγκελάρης Νικόλαος

Καραγεώργου Σταυρούλα

Καραϊσκος Δημήτριος

Μαργαρίτης Αθανάσιος

Παλάκα Βάια

Παπαιωάννου Βασίλειος

Παπαλίτσας Χρήστος

Ράμμος Κωνσταντίνος

Σίνης Ιωάννης

Στατήρη Ελένη

Σφόρτσας Τηλέμαχος

Τσιαπλές Γεώργιος

Τσουκαλάς Κωνσταντίνος