Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε διδακτική ενημέρωση των μαθητευομένων του 7ου ΕΠΑΛ - 3ου Ε.Κ. Λάρισας του τμήματος μαθητείας της ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτή, τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας, από προσωπικό της 1ης ΤΟΜΥ Αγίου Γεωργίου.

Η δράση έλαβε χώρα την Δευτέρα 10 Ιουνίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Ε΄ ΚΑΠΗ Δήμου Λαρισαίων.

Η Ιατρός και Συντονίστρια της Δομής Αλμπανίδου Σοφία αποσαφήνισε τους όρους του Οικογενειακού Γενικού Ιατρού και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ). Η Επισκέπτρια Υγείας Καραρρήγα Μαρίνα Ελευθερία και η Διοικητικός Καρυώτη Αγγελική μίλησαν για την συμβολή της κάθε ειδικότητας στα πλαίσια των Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ).

"Ευχαριστούμε θερμά τις καθηγήτριες Ακράτου Παναγιώτα και Κοκκάρα ‘Αννα καθώς και την Διεύθυνση του 7ου ΕΠΑΛ - 3ου Ε.Κ. Λάρισας για την συνεργασία", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Oι δράσεις /παρεμβάσεις πραγματοποιούνται μe συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2021-2027 του Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας