«Η στήριξή των χωριών μας και η ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών προς την κατεύθυνση της περιφερειακής ανάπτυξης κρίνεται επιβεβλημένη. Τα χωριά μας αποτελούν ζωντανά οικονομικά κέντρα και προτεραιότητα της Νέας Κυβέρνησης της ΝΔ θα είναι η αποτελεσματική στήριξή τους, με παροχή κινήτρων στους νέους ώστε να επιστρέψουν στους τόπους τους και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη αλλά και στους μόνιμους κατοίκους, με σκοπό τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου.»

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστος Καπετάνος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του επίσκεψης στον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων.

Οι κάτοικοι του χωριού υποδέχτηκαν ένθερμα τον Λαρισαίο πολιτικό στο Πολιτιστικό Κέντρο, προκειμένου να τον συγχαρούν για την εκλογή τους στις εκλογές του Μαϊου αλλά και να ανταλλάξουν μαζί του απόψεις  αναφορικά με ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Επιπλέον, οι κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου του προσέφεραν τοπικά εδέσματα και προϊόντα, καλωσορίζοντάς τον  καθ’ αυτόν τον τρόπο εκ νέου στην περιοχή.

Ο Χρήστος Καπετάνος ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη φιλοξενία και την στήριξή τους, καλώντας τους να την επαναλάβουν στις επερχόμενες εκλογές, προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «να συνεχίσουμε στο δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης».

«Η μόνη επιλογή για τη συνέχεια στην προκοπή είναι η ψήφος ευθύνης στη Νέα Δημοκρατία για αυτοδύναμη Κυβέρνηση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.  Στο κυβερνητικό πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία είναι η αύξηση των μισθών και των συντάξεων  και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την ευημερία όλων μας. Μόνο η ισχυρή αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ μπορεί να καταφέρει αυτές τις τομές, για μια ισχυρή Ελλάδα της ανάπτυξης και της προόδου. Οι κάλπες είναι άδειες και όλοι μαζί στις 25 Ιουνίου θα κάνουμε τη σωστή επιλογή για τον νομό και τη χώρα μας. Συνεχίζουμε Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά.» κατέληξε ο Χρήστος Καπετάνος.