Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι σήμερα, Πέμπτη, 13 Ιουνίου και αύριο, Παρασκευή, 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος επί της Ε.Ο. Λαρίσης-Κοζάνης, προς Γιάννουλη.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τις απογευματινές ώρες, λόγω συνθηκών καύσωνα και σε ισχύ θα τεθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι εργασίες απόξεσης της ασφάλτου και ασφαλτόστρωσης αφορούν στο τμήμα της Ε.Ο. Λαρίσης-Κοζάνης από το 3ο ως το 4ο χλμ (από το ύψος του σηματοδότη στο σούπερ-μάρκετ «Σκλαβενίτης» ως τα φανάρια στη στροφή για Αμπελώνα και θα γίνονται από τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, 13/6 ως τις 7 το πρωί της Παρασκευής 14/6 και από τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής ως τις 7 το πρωί του Σαββάτου 15/6.

Να σημειωθεί ότι οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των έργων αποκατάστασης των ζημιών από την κακοκαιρία Daniel.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα και με τη σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, στο σημείο εκτέλεσης των εργασιών θα γίνει μερική κατάληψη του ενός ρεύματος κυκλοφορίας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται εκ περιτροπής, μέσω του τμήματος της οδού που απομένει.

Εξ αιτίας του αυξημένου κυκλοφοριακού φόρτου που επικρατεί στην Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν βραδινές ώρες, με μερική κατάληψη της μιας λωρίδας κυκλοφορίας και την διεξαγωγή της κυκλοφορίας από το εναπομείναν τμήμα της οδού ή εκτροπή της.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.