Σε ανακοίνωσή του ο πρώην Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Νίκος Ευαγγέλου, αναφέρει:

«Η δημοτική παράταξη «ΑλλάΖουμε» και εγώ προσωπικά, καταγγέλλουμε την συμπεριφορά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ελασσόνας Κώστα Κορακίδη σε βάρος δημοτικού μας συμβούλου, κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης, γεγονός που προκάλεσε την αποχώρησή μας.

Ενώ ο δημοτικός μας σύμβουλος ζητούσε εξηγήσεις για το έργο της αποχέτευσης της Κρανιάς το οποίο έχει σταματήσει με υπαιτιότητα του δημάρχου Ελασσόνας, δέχθηκε λεκτική επίθεση από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου με εκφράσεις πεζοδρομίου, που προφανώς δεν θυμίζουν σε τίποτα τον κόσμιο τρόπο με το οποίο πρέπει να συμπεριφέρεται ένα προεδρείο. «Όταν θα έρχεστε στο συμβούλιο δεν θα πίνετε, θα βάλω αλκοτέστ. Έρχεστε μεθυσμένος κάθε φορά», αναφέρει προσβλητικά και αναίτια, ο κ. Κορακίδης σε βάρος του δημοτικού μας συμβούλου.

Τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τον οποίο ψηφίσαμε όλοι ομόφωνα, τον βλέπουμε πλέον να εξελίσσεται σε φερέφωνο του δημάρχου Ελασσόνας, ο οποίος αποφεύγει συστηματικά να απαντά στα μεγάλα προβλήματα του δήμου. Λυπούμαστε πραγματικά για το επίπεδο της δημοτικής αρχής αλλά και του προεδρείου του δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο θα πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα και να μην εκτροχιάζεται σε τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.

Με αυτά τα δεδομένα, θα εξετάσουμε αν θα πρέπει να παραβρεθούμε ξανά σε οποιοδήποτε δημοτικό συμβούλιο, μέχρι τις εκλογές. Αποφασίστε πλέον μόνοι σας, αφού δεν σέβεστε την αντιπολίτευση. Αλλά η ώρα της κρίσης έρχεται και τότε όλα θ’ αλλάξουν και το δημοτικό συμβούλιο θα επιστρέψει στο ήθος και την κανονικότητα που του αρμόζει».