Συνεδρίασε η Δημοτική Ομάδα του Συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» υπό την προεδρία του Δημάρχου Θανάση Νασιακόπουλου ο οποίος και πρότεινε για τη νεοσύστατη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη.

Η κα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη ευχαρίστησε το Δήμαρχο και αποδέχθηκε την ιδιαίτερα τιμητική, όπως τόνισε, πρότασή του.

Ολα τα μέλη της Δημοτικής ομάδας συμφώνησαν με την πρόταση του Δημάρχου και στις τοποθετήσεις τους εξέφρασαν την πεποίθηση για την επιτυχημένη θητεία της Βάνας Χλιάπη – Γκουνιαρούδη στη νευραλγική θέση της Γενικής Γραμματέως του Δήμου, καθώς όπως τόνισαν διαθέτει όλα τα εφόδια (επιστημονικά, πολιτικά, διοικητικά),ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία, στις ανάγκες της νέας θέσης.

Ο Δήμαρχος Κιλελέρ δήλωσε ότι “η Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη είναι ένα στέλεχος το οποίο έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε θέσεις ευθύνης, διαθέτει την πολιτική εμπειρία και έχει διανύσει την αυτοδιοικητική διαδρομή που απαιτεί η θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου”. Εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητα ότι “με τη συνεπικουρία των μελών της Δημοτικής Ομάδας αλλά και των υπαλλήλων του Δήμου, θα ανταποκριθεί πλήρως και με επιτυχία στα νέα της καθήκοντα”.