Με μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 6ου Γυμνασίου - 6ου Λυκείου Λάρισας, η θεατρική παράσταση «Βότκα Μολότοφ» του Ξενώνα «ΑΡΓΙΣΣΑ» και των Προστατευόμενων Διαμερισμάτων Α΄ και Β΄ του Γ.Ν. Λάρισας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διοικητής του Γ.Ν. Λάρισας κ. Γρηγόριος Βλαχάκης, ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, συνεχάρη τους εργαζομένους για τις δράσεις που παρουσιάζουν τόσο στον Ξενώνα όσο και στα προστατευόμενα διαμερίσματα.

Αναφέρθηκε στο γενικότερο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου στον χώρο της Ψυχικής Υγείας, στις κινητές μονάδες και στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας.

Ιδιαίτερη αναφορά  έγινε στη διαχείριση της πρόσφατης τραγωδίας στα Τέμπη όπου οι επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας υπερέβησαν εαυτό και συνέβαλαν ιδιαίτερα στην καλύτερη διαχείριση της κατάστασης για την οποία η πολιτική ηγεσία συνεχάρη τη Διοίκηση.

Την εκδήλωση προλόγισε η Επιστημονικά υπεύθυνη του Ξενώνα, κα Λάτρα Σταματία με λίγα λόγια για την παράσταση, η οποία πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Κιλελέρ και μίλησε γενικά για την αξιόλογη λειτουργία των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης.

Η συμμετοχή των ενοίκων και του προσωπικού των Δομών ήταν αξιέπαινη και συγκινητική παρουσιάζοντας τα μονόπρακτα του Άντον Τσέχωφ σε διασκευή Νιλ Σάιμον –Γκαμπριέλ Αρούτ, σε σκηνοθεσία του κ. Άκυ Μητσιούλη υπό τη διεύθυνση του μουσικού κ. Μανώλη Ντάλλα και αφηγήτρια τη Βασιλική Κάραλη. Στην παράσταση έπαιξαν: η Αγγελική Μπασιάκου, ο Αντώνιος Τσαγκούλης, η Βασιλική Καραλή, ο Αθανάσιος Ρουμπιές, ο Κωνσταντίνος Φωτίου, ο Νικόλαος Γκονέλας και η Σταματία Λάτρα.

Ο Τσέχωφ καταλύει τα στερεότυπα παίζει με τις κοινωνικές συμβάσεις και μας κλείνει το μάτι με ευχάριστη διάθεση. Μέσα από ένα αναπάντεχο γεγονός γίνεται αφορμή για να ξεκινήσει μια περιπετειώδες σχέση ανάμεσα στον Ιβάν και τον προϊστάμενο του αλλά και όσα συμβαίνουν στο γραφείο του Γενικού….

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία του ο κ. Αθανάσιος Μαμάκος επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Λαρισαίων, ο κος Χρήστος Καπετάνος υποψήφιος Βουλευτής με τη Ν.Δ, η κα Φρόσω Χατζηκωσταντίνου υποψήφια Βουλευτής με τη Ν.Δ, ο κ. Νικόλαος Χριστοδούλου Δ/ντης Ψυχιατρικής Κλινικής ΠΓΝΛ, η κα Χριστίνα Βακάλη Δ/ντρια του Κ.Ψ.Υ, τα μέλη του Δ.Σ, ο κ. Αθανάσιος Ολύμπιος, ο κ. Κωσταντίνος Πάνος, η κα Κατερίνα Σακελλαρίου, η κα Δήμητρα Σαρακατσάνου Διοικητική Δ/ντρια του Γ.Ν.Λ και η κα Ευθυμία Χύτα Πρόεδρος των εργαζομένων του Γ.Ν.Λ