Στα Φάρσαλα, την ιδιαίτερη του πατρίδα, βρέθηκε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος παρακολούθησε τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στην πλατεία της ιστορικής πόλης, για την ετήσια Γιορτή του χαλβά, με την συμμετοχή χορευτικών τοπικών συγκροτημάτων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου μαζί με πολλούς αυτοδιοικητικούς, οι οποίοι όλοι μαζί, επισκέφθηκαν τα περίπτερα των παραγωγών και συνομίλησαν με τους χαλβαδοποιούς με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις για το μέλλον του χαλβά ως τοπικό προϊόν και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

«Έχετε την αμέριστή στήριξή μας. Η πιστοποίηση του χαλβά αποτελεί προτεραιότητα και αναγκαιότητα» επεσήμανε στους χαλβαδοποιούς κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους ο κ. Καπετάνος. «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που από τοπικό προϊόν ο παραδοσιακός χαλβάς Φαρσάλων έχει γίνει γνωστός σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

Ο κ. Καπετάνος κατά την περιήγηση του συναντήθηκε με δημότες Φαρσάλων και επισκέπτες από τον υπόλοιπο Νομό όπου αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα και τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν για την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας της τοπικής κοινωνίας.