«Δράσεις όπως και η σημερινή που στοχεύουν στην ενίσχυση του έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου , το οποίο είναι ο κύριος φορέας που τροφοδοτεί συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, είναι αξιέπαινες και πρέπει να υποστηριχθούν από όλους.».

Τα παραπάνω επεσήμανε ο πρώην Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, αναφορικά με την εκδήλωση που πραγματοποίησε ο δήμος Φαρσάλων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Στόχος, εν προκειμένω, ήταν την συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών ρουχισμού, ώστε αυτά να διαμοιραστούν στους συνανθρώπους μας που είτε είναι άποροι, είτε λαμβάνουν πολύ χαμηλά εισοδήματα.

Ο Φαρσαλινός πολιτικός, κατά την επίσκεψη του προσέφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας, παρουσία του δημάρχου Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου, στην αρμόδια αντιδήμαρχο Σοφία Χατζηπλή. Παράλληλα ενημερώθηκε για το σπουδαίο έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, ως προς την στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων και άπορων δημοτών και οικογενειών των Φαρσάλων.

«Είναι χρέος μας να εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και τη ευαισθησία μας στους ευάλωτους οικονομικά συνανθρώπους μας, όχι μόνο αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Προς αυτή την κατεύθυνση, απευθύνω προτροπή σε όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν την οικονομική δυνατότητα, να συνδράμουν το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τόσο στα Φάρσαλα όσο και στους άλλους δήμους του νομού μας.

Εκφράζοντας την ανθρωπιά και την ευαισθησία μας, γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που  κυριαρχεί η τοξικότητα. Θα ήθελα να συγχαρώ τον δήμαρχο Φαρσάλων και την αρμόδια αντιδήμαρχο για την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλουν διαρκώς, ως προς την έμπρακτη υποστήριξη και τροφοδότηση εκατοντάδων οικογενειών της περιοχής.»

Τέλος, ο κ. Καπετάνος παρακολούθησε την μουσική εκδήλωση, στο πλαίσιο της δράσης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που  πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, με τον γνωστό τραγουδιστή του παλιού λαϊκού τραγουδιού, Μπάμπη Τσέρτο σε ένα εξαιρετικό μουσικό αφιέρωμα στο σμυρναίικο τραγούδι, στους μεγάλους μουσικοσυνθέτες, Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη και στον αείμνηστο ερμηνευτή, Γρηγόρη Μπιθικώτση.