«Η Κυβέρνηση έλαβε τα μηνύματα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του σχετικά με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών ο βουλευτής ΝΔ Λάρισας, κ. Χρήστος Καπετάνος.

Σε δήλωσή του αναφέρει: 

«Πρώτο μήνυμα: Ακούμε τους πολίτες και δείχνουμε μεγαλύτερη κατανόηση στα πραγματικά προβλήματα.

Δεύτερο μήνυμα: Αλλάζουμε την ελληνική κοινωνία ταχύτερα και δικαιότερα.

Τρίτο μήνυμα: Επεξηγούμε στους πολίτες, όλες τις μεταρρυθμίσεις που έγιναν ή πρόκειται να γίνουν, προκειμένου να ανασχέσουμε το κύμα της αποχής.

Κάναμε πολλά αυτήν την πενταετία.

Η Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα των μνημονίων του 2019.

Οι συμπατριώτες μας ακόμη κι αυτοί που δεν ψηφίζουν τη ΝΔ, αναγνωρίζουν το έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη, που απολαμβάνει ένα μοναδικό κύρος στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Σε αυτήν την Ευρώπη που μεταβάλλεται ραγδαία, αλλάζοντας τους συσχετισμούς με βασικούς πυλώνες το μεταναστευτικό, την ακρίβεια, την ασφάλεια και την άμυνα, η ΝΔ λαμβάνει τα μηνύματα και κάνει την αυτοκριτική της.

Συνεχίζει όμως η Φιλελεύθερη παράταξη, να αποτελεί την μοναδική ελπίδα για τον τόπο μας, απέναντι σε ένα κρεσέντο lifestyle της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι ένα μείγμα ανερμάτιστης πολιτικής από το ΠΑΣΟΚ που έχει εγκλωβιστεί σε ιδεολογικές εμμονές όπως αυτή των μη κρατικών Πανεπιστημίων.

Τέλος στην Θεσσαλία των πολυκρίσεων η ΝΔ λαμβάνει στους 4 νομούς, ποσοστό ανώτερο του εθνικού ήτοι περίπου 29% κατά μέσο όρο, έστω κι αν στην Λάρισα είμασταν στο 27,5%.

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες. Ιδιαίτερη αναφορά στους δικαστικούς αντιπροσώπους τις εφορευτικές επιτροπές στους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και στους εκλογικούς αντιπροσώπους που ήταν εκεί.

Σε ότι με αφορά, δεν θα σταματήσω να δίνω όλες μου τις δυνάμεις, δουλεύοντας σκληρά αλλά και οργανωμένα, συνεχίζοντας τις περιοδείες μου σε όλα τα χωριά, για να κάνουμε ξανά το Νομό Λάρισας Πρωταγωνιστή, στο πλευρό πάντα του Κυριάκου Μητσοτάκη».