«Με τις προηγούμενες εκλογές έγινε το πρώτο βήμα για έναν Νομό Λάρισας πρωταγωνιστή και για μία ισχυρή, αυτοδύναμη χώρα με εθνική αυτοπεποίθηση. Όμως το επόμενο, αποφασιστικό βήμα στις επικείμενες εκλογές του Ιουνίου θα είναι καθοριστικό για τη χώρα μας, όχι μόνο για την τετραετία 2023 – 2027 αλλά τουλάχιστον για τα επόμενα δέκα χρόνια. Όλοι μαζί θα επιλέξουμε το μέλλον που αξίζει σε εμάς και στη χώρα μας και είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε τη σωστή επιλογή, με την ψήφο μας στη Νέα Δημοκρατία.»

Τα παραπάνω ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Καπετάνος κατά τη διάρκεια των ομιλιών του, στο πλαίσιο της μεγάλης, προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποίησε στα χωριά του δήμου Φαρσάλων Χαλκιάδες, Σκοτούσα και Ευύδριο.

Οι κάτοικοι των εν λόγω περιοχών ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα του και συνέρευσαν στα σημεία συνάντησης προκειμένου να τον συγχαρούν για την εκλογή του ως βουλευτή στις εκλογές του Μαΐου. Από την πλευρά του ο Λαρισαίος πολιτικός τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την στήριξή τους στη Νέα Δημοκρατία και στο πρόσωπό του

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα της χώρας μας, την αληθινή πρόοδο, την ανάπτυξη του τόπου και της πατρίδας μας και την ευημερία όλων μας. Δε δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός και όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, οι κάλπες είναι άδειες. Σας καλώ όλες και όλους να επαναλάβετε την στήριξη και να δώσετε τη μεγάλη νίκη στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ισχυρή, αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ συνεπάγεται ισχυρή, αυτοδύναμη Ελλάδα με εθνική αξιοπρέπεια.

Με ειλικρίνεια όλοι μαζί αλλάζουμε το Νομό Λάρισας και προχωράμε μπροστά για την πατρίδα μας, Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά.», ανέφερε, κλείνοντας ο Χρήστος Καπετάνος.