Με αφορμή την αποκάλυψη του mega σχετικά με την «άγνωστη» σύσκεψη που έλαβε χώρα για να αποφασιστεί το «μπάζωμα» στον τόπο του εγκλήματος των Τεμπών, ο Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Και γνωρίζανε και συγκαλύπτουν. Η χθεσινή αποκάλυψη του mega αποδεικνύει ότι η παράνομη – σύμφωνα με την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας – αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος των Τεμπών, αποφασίστηκε στην κυβερνητική σύσκεψη της 3ης Μαρτίου, από την οποία απουσίαζε εκπρόσωπος της Δικαστικής Αρχής.

Η κυβέρνηση έκτοτε, κάνει τα πάντα για να μην ακούγεται δημόσια πουθενά η λέξη «Τέμπη», τα γεγονότα όμως και οι εξελίξεις έρχονται ως τσουνάμι που θα παρασύρει το επιχειρούμενο «μπάζωμα» της αλήθειας.

Αλήθεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ το οποίο επιβεβαιώθηκε τόσο από την Πυροσβεστική όσο και από την Αστυνομία, οι κ.κ. Τριαντόπουλος, Αγοραστός και Ξιφαράς (ο γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών) ποιανού εντολή υλοποίησαν και γιατί μέχρι σήμερα δεν έγινε γνωστή αυτή η σύσκεψη;» κατέληξε.