Σταμάτης Κραουνάκης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ματούλα Ζαμάνη, Ταφ Λάθος, Planet of Zeus, Σκιαδαρέσες και πολλοί άλλοι, έρχονται στο Φεστιβάλ που έγινε θεσμός για τη Λάρισα, το Φεστιβάλ Πηνειού, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων. 

Το καλοκαιρινό ραντεβού των Λαρισαίων και των επισκεπτών στην κοίτη του ποταμού, ξεκινάει στις 19 Ιουνίου φέτος και υπόσχεται 3 μέρες γεμάτες μουσική, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και πολλές εκπλήξεις. 

Τρεις διαφορετικές μουσικές σκηνές θα στηθούν και θα καλύψουν όλα τα είδη μουσικής κι όλες τις προτιμήσεις. 

Στον υπέροχο χώρο δίπλα από το ποτάμι, σημείο κατατεθέν για την πόλη της Λάρισας, θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι με μουσική και διάδραση. Σε συνεργασία με πολιτιστικούς, αθλητικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς έχει ετοιμαστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα. 

Σταμάτης Κραουνάκης, ο έρωτας κομμάτι της ζωής μας. Πολλά τραγούδια καινούρια και παλιά, του Σταμάτη, μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες που σφράγισαν βράδια, καημούς και ελπίδες, από μια παρέα ανθρώπων που πιστεύουν στο τραγούδι και στην ψυχαγωγική του λειτουργία, και είναι έτοιμοι να οδηγήσουν αυτή τη βραδιά, στα ωραιότερα όνειρα μας. 

Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές του σήμερα. Τα καλύτερά του τραγούδια μέσα από δυόμιση δεκαετίες μουσικής δημιουργίας που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας θα μας γεμίσουν με όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση! Στην βαλίτσα του θα μπουν και τα νέα τραγούδια  που  έρχονται στο νέο του δίσκο που κυκλοφορεί μέσα στον Ιούνιο! 

Η Ματούλα Ζαμάνη έρχεται με καινούριο ήχο, καινούρια τραγούδια, καινούρια χαρά. Σε έναν κόσμο που όλο μας στενεύει, με μοναδικό όπλο την αγάπη και τη δοτικότητα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

19:00 “Welcome” Σύνολο Κρουστών Μουσικού Σχολείου

 

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΣΚΗΝΗ Α΄
22:00 Ματούλα Ζαμάνη

ΣΚΗΝΗ Β΄
20:00 Eleanor Luca

20:45 Nalyssa Green

22:00 Σκιαδαρέσες

ΣΚΗΝΗ Γ΄
21:00 Rock Μπάντα Μουσικού Σχολείου

22:00 Εναλλάξ

 

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

 

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
ΣΚΗΝΗ Α΄
22:00 Μιχάλης Χατζηγιάννης

ΣΚΗΝΗ Β΄
19:15 Mistline

20:00 1x1

21:00 The Vocults

22:00 Ταφ Λάθος

ΣΚΗΝΗ Γ΄
21:00 Aladala Band

22:00 Μαριάννα Ζάχου

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΣΚΗΝΗ Α΄
22:00 Σταμάτης Κραουνάκης

ΣΚΗΝΗ Β΄
20:00 High Voltage Band

21:00 Mental Grayce

22:00 Planet of Zeus

ΣΚΗΝΗ Γ΄
21:00 Fagus

21:30 Urban Grooves

 

Χορηγοί:

EXALCO, COSMOTE, Las Ramblas, ETEM powered by COSMOS, Leroy Merlin, Aegean College, ΣΑΕΚ Όμηρος, Μπαλαής, Σ.Ο.Φ.ΛΑ, Ζυθοποιεία Πηνειού- Lola Beer, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, Electical Ρουμελιώτης, Digramma digital stores, Apis Era, Παγοποιεία Μπασδέκη, Ντάβας Ο.Ε.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ3, ΕΡΤ Λάρισα