Πανέτοιμη για το εκτός έδρας ματς με τον συντοπίτη Απόλλωνα Λάρισας είναι η ΑΕΛ καθώς χθες οι «βυσσινί» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σημερινό (26/11, 15:00) παιχνίδι της 4ης «στροφής» του Βορείου Ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Ο τεχνικός των «βυσσινί», Παναγιώτης Γκουτσίδης ανακοίνωσε μετά την προπόνηση της Παρασκευής την αποστολή για το ματς στη Φιλιππούπολη, μία αποστολή αποτελούμενη από 20 ποδοσφαιριστές και οι οποίοι θα καταλύσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κούστα, Ραμίρες, Γαρουφαλιάς, Γλυνός, αλλά και οι Αντωνόπουλος, Βλιώρας, Γωγουβίτης, Κούκος, Νινίκας, Ζησούλης, Γιώτας με τους 7 τελευταίους να ενσωματώνονται στην αποστολή της Κ-19 για το αντίστοιχο ματς με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ., Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο, Θωμαϊδης, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ., Αντράντα, Μιλτιάδης, Νίνο, Μαυριάς, Νικολιάς, Πεντρόσο, Τσουμάνης, Όγκμποε.

O Aπόλλων Λάρισας 

Την προετοιμασία της για το σημερινό εντός έδρας ματς με αντίπαλο την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2, ολοκλήρωσε την Παρασκευή (25/11) ο Απόλλων Λάρισας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα προέρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Μακεδονικό εντός και Βέροια εκτός και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και απέναντι στους «βυσσινί», με τον Λαρισαίο τεχνικό να παίρνει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές.

Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην φυσικά των μόνιμα απόντων από τραυματισμό, Ζιάκα, Νούσιου, ενώ ανέτοιμος είναι και ο Χάρης Φουρκιώτης.

Έτσι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι οι: Μέλι, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Κλιγγόπουλος, Καλούσης, Κοτσιανούλης, Ζαχαράκης, Λίταινας, Αυλωνίτης, Μπαλογιάννης, Χατζής, Ντιαγκοστίνο, Ποτόσογλου, Χουμόλι, Χαλάτσης, Σταματής, Κοντρέρας, Σιατραβάνης, Διβανές, Ντουλγκέροφ, Γκαρσία, Μπεκιαρίδης.

Τέλος, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αναφέρει πως από το πρωί του Σαββάτου στις 10:00 θα πωλούνται στην τιμή των 15 ευρώ από τα εκδοτήρια στη Φιλιππούπολη, όσα εισιτήρια έχουν απομείνει για την αναμέτρηση.

a-sports.gr