Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Αρμένιο, στον Κάμπο και στα Άνω Βούναινα του Δήμου Κιλελέρ προς τιμήν των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Στο Αρμένιο εψάλη πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα και ακολούθησε η περιφορά της Ιεράς Εικόνας με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Ι. Ναού Αγ. Γεωργίου Λαρίσης. Στην πλατεία μετά τις θρησκευτικές τελετές έγιναν και πολιτιστικές εκδηλώσεις όπου εμφανίστηκαν τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμενίου «Άνθιμος Γαζής» και του Μορφωτικού Συλλόγου Στεφανόβουνου.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος τόνισε ότι «ο Δήμος Κιλελέρ αναδεικνύει με τις ενέργειες του τις θρησκευτικές εορτές που τονώνουν το χριστιανικό αίσθημα των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων και στηρίζει με κάθε τρόπο τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι κατά τόπους πολιτιστικοί σύλλογοι. Κι αυτό γιατί είναι αναγκαίο οι δημότες να στηριχθούν, εκτός των άλλων, τόσο στη χριστιανική πίστη όσο και στην παράδοση της πατρίδας μας».

Στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού το Δήμου Κιλελέρ και των τοπικών κοινοτήτων παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σ. Καλέτσιος, οι Αντιδήμαρχοι Ελ. Ζωιοπούλου, Σ. Νταφόπουλος και Ε. Παπαγιαννούλης, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Κ. Κατσικάρης και Απ. Μαξιμιάδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σ. Λαδοπούλου – Χατζητζομπάνη και Κ. Φιλιππούλης, η Γ.Γ του Δήμου Β. Χλιάπη –Γκουνιαρούδη, οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Χ. Βεργής, Κ. Κολοβός, Π. Κυρούδης, Γ. Νανούλη, Β. Σβερώνη – Ζιόμπουρα και Μ. Χατζηλιάδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διδασκάλων ν. Λάρισας Δ. Παπαποστόλου και πιστοί των ενοριών.