Με στόχο φέτος οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στα Φάρσαλα να είναι περισσότερες και καλύτερες, συνεχίζεται η προετοιμασία από την αρμόδια επιτροπή η οποία συνεδρίασε εκ νέου την Τρίτη.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Δημακόπουλο «ο στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε στο μέγιστο δυνατό το εθελοντικό κίνημα και να κάνουμε όσο το δυνατό περισσότερους συμπολίτες μέτοχους σ’ αυτή την προσπάθεια.

Μαζί με την Δημοτική Κοινότητα Φαρσάλων που πάντα είναι συμπαραστάτη μας, θέλουμε φέτος η περίοδος της Αποκριάς να είναι με πλουσιότερο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες. Να περάσουμε όμορφες στιγμές και να προσελκύσουμε παράλληλα επισκέπτες. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζουμε τις επαφές με σχολεία, φορείς και συλλόγους».

Το αμέσως επόμενο διάστημα εξάλλου, αναμένεται να αποκαλυφθεί και το θέμα του φετινού καρναβαλιού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης τα μέλη της καρναβαλικής επιτροπής, ο πρόεδρος της Κοινότητας Φαρσάλων κ. Ντίνος Βαρακλιώτης, τα μέλη του συμβουλίου της Κοινότητας κ.κ. Φωτεινή Πιτσάβα και Δημήτρης Πατσιούρας, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Βούλα Μπαλαμπάνη, η ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου Φαρσάλων κ. Άννα Φλωρά και οι κ.κ. Αργυρώ Αργύρη και Αναστασία Κατσικοπούλου.