Με το δημοφιλές συγκρότημα Vegas θα ανάψει φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα, την ερχόμενη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Δημαρχείου στις 7 το απόγευμα.

Η γιορτή στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων θα ξεκινήσει με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου.

Πριν τη φωταγώγηση, νωρίς το απόγευμα θα λάβει χώρα παιδική εκδήλωση του ΚΔΑΠ – Κέντρου Κοινότητας της ΔΗΚΕΦΑ, ενώ η φιλαρμονική Φαρσάλων θα μας κρατήσει συντροφιά με χριστουγεννιάτικες κλασικές μελωδίες.

Ο Άι Βασίλης θα περιμένει τα παιδάκια έξω από το σπιτάκι του, για να ακούσει τις επιθυμίες και τις ευχές τους, να παραλάβει τα γράμματα τους, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να τους μοιράσει «χριστουγεννιάτικα δωράκια», παρέα με τα πειραχτήρια ξωτικά που θα χαρίσουν στιγμές διασκέδασης και χαράς.

Στο πλαίσιο έναρξης της εορταστικής περιόδου, ο Δήμος Φαρσάλων θα προσφέρει ζεστό κρασί, ζεστή σοκολάτα και παραδοσιακά γλυκίσματα.

Οι εκδηλώσεις της βραδιάς θα κορυφωθούν με το νεανικό μουσικό σχήμα «Zeraw Vegas featuring Nicole & Dj Doc».

Οι Vegas είναι ένα ελληνικό urban pop μουσικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2009 από τον Zeraw και τους συνεργάτες του. Από τα πρώτα τους κιόλας cd singles, τα οποία είχαν τίτλους «Τους πονάει» και «Ήρθε η Στιγμή», οι Vegas μπήκαν στις καρδιές όλων μας δημιουργώντας στα live τους μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Συνέχισαν την πορεία τους με μεγάλες επιτυχίες όπως «Πιο ψηλά», «Μη Σταματάς», «Φιλί», «Μη Σε Νοιάζει», «Πάντα Καλοκαίρι» κ.α. Οι Vegas υπόσχονται ένα μοναδικό live στην πόλη μας με πολύ κέφι και ενέργεια....