Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, προς τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις αναφέρει τα εξής: 
«Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,
εν όψει των Πανελλήνιων Εξετάσεων, θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου σε όλες και όλους εσάς που δίνετε αυτή τη σημαντική δοκιμασία. Η προετοιμασία σας, οι κόποι και οι θυσίες σας αντανακλούν τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η πορεία σας μέχρι εδώ είναι αξιέπαινη και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον σας. Οι εξετάσεις αυτές είναι μια ευκαιρία να επιβεβαιώσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας, αλλά δεν είναι το μόνο μέτρο της αξίας σας.
Θέλω, επίσης, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες σας, που στάθηκαν δίπλα σας σε αυτή τη διαδρομή με αγάπη και καρτερικότητα, παρέχοντας την απαραίτητη στήριξη και ενθάρρυνση.
Σας εύχομαι, από καρδιάς, καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι με αποφασιστικότητα, επιμονή και πίστη στον εαυτό σας, θα επιτύχετε τους στόχους σας και θα ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας.
Η Παναγιά μαζί σας.»