Η πλαστική στήθους είναι μια αισθητική επέμβαση που εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει παγκοσμίως πολύ δημοφιλής στον γυναικείο πληθυσμό. Πρόκειται για την επέμβαση που στοχεύει στη βελτίωση του σχήματος και του μεγέθους του στήθους και χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας πραγματοποιείται, πλέον, με απόλυτη ασφάλεια. Οι συνηθέστεροι τύποι της πλαστικής στήθους είναι η αυξητική, η μείωση, η ανόρθωση και η γυναικομαστία και η τιμή τους ποικίλει ανάλογα την περίπτωση.

 

Αυξητική στήθους για ελκυστικό ντεκολτέ!

 

Η αυξητική στήθους είναι μια χειρουργική επέμβαση που προορίζεται να βελτιώσει το σχήμα, το μέγεθος και την εμφάνιση του στήθους. Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ δημοφιλής, η απόφαση για την προσθετική στήθους πρέπει να ληφθεί με προσοχή, όπως άλλωστε και εκείνη για τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό, ο οποίος πρέπει να διακρίνεται για την εμπειρία και την εξειδίκευσή του.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται η αυξητική στήθους;

 

Η αυξητική στήθους είναι η ιδανική λύση, εάν δεν είστε ικανοποιημένη με το φυσικό μέγεθος τους στήθους σας. Επίσης, σαφώς και μπορείτε να προχωρήσετε σε προσθετική στήθους, εάν το στήθος σας έχει χάσει το σχήμα και τον όγκο του έπειτα από π.χ απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη ή εάν οι μαστοί σας χαρακτηρίζονται από ασυμμετρία. Ωστόσο, αξίζει να επισημανθεί ότι η αυξητική στήθους ενδείκνυται για γυναίκες που έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Τι προσφέρει η αυξητική στήθους;

 

Η αυξητική στήθους, εκτός από τα… πρακτικά οφέλη της, που έγκεινται στην αύξηση της πληρότητας, στη βελτίωση της συμμετρίας και στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου, προσφέρει στη γυναίκα μια σειρά θετικών επιπτώσεων στην ψυχολογία, όπως η ενίσχυση της θηλυκότητας, της αυτοπεποίθησης και της κοινωνικής ζωής.