Ο Ηρακλής Λάρισας επικράτησε εντός έδρας του Θεσπρωτού με 1-0 και ανέβηκε στους έξι πόντους, ενώ οι "κίτρινοι" παρέμειναν στους τρεις πόντους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στον αγώνα, με τον Θεσπρωτό να ισορροπεί το παιχνίδι και είχε φάσεις με το σουτ του Δρίτσα στο 33' λεπτό και το οριζόντιο δοκάρι από το σουτ του Οικονομίκου στο 39' λεπτό.

Το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 0-0.

Δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Hρακλής Λάρισας έκανε το 1-0 στο 63' λεπτό αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Συρεγγέλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά αργότερα (68' λεπτό), ο Γώγος για τον Θεσπρωτό με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ο Ηρακλής Λάρισας κράτησε το προβάδισμα του στα επόμενα λεπτά και νίκησε εντός έδρας τον Θεσπρωτό με 1-0.

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Δοδοντσάκης, Καμπέρης, Μπάμπης, Αλτάνης, Συρεγγέλας, Χριστίδης, Λεσάι, Μπάντροβιτς.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Τρουμπούκης, Λύγκας, Πανταζέλος, Χατζάκος, Οικονομικός, Μπίκας, Δρίτσας.

liganews.gr