Το σάρωθρο του Δήμου Κιλελέρ ανέλαβε δράση. Ξεκίνησε τον καθαρισμό πλατειών, δημοτικών δρόμων και άλλων κοινόχρηστων χώρων στις τοπικές κοινότητες του Δήμου. Ήδη έχουν καθαριστεί οι περισσότερες κοινότητες στη ΔΕ Νίκαιας και θα συνεχιστεί ο καθαρισμός και των άλλων ΔΕ βάση προγράμματος που υλοποιεί η Αντιδημαρχία Καθαριότητας.

Την επίβλεψή των εργασιών του σαρώθρου στην οικισμό του Καλού Νερού που επλήγη βαρύτατα από τις καταστροφικές πλημμύρες του προηγούμενου Σεπτεμβρίου, έκανε η Πρόεδρος της ΤΚ Μύρων Μαρία Ρούλια, ο ΤΣ Θανάσης Πλιάκας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τριαντάφυλλος Τσινούλης ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Το μηχανοκίνητο σάρωθρο δεν καθαρίζει μόνο δρόμους αλλά μπορεί και να συμβάλλει αποτελεσματικά στον καθαρισμό πλατειών, δημοτικών δρόμων και άλλων κοινόχρηστων χώρων μετά από εκδηλώσεις από τα διάσπαρτα απορρίμματα, από φύλλα και άλλα φυτικά απορρίμματα, από προϊόντα αποψιλώσεων, προϊόντα άλλων καθαρισμών, από διάσπαρτα απορρίμματα κοντά σε κάδους απορριμμάτων.

Στόχος μας που υλοποιείται καθημερινά είναι αρχικά να καθαρίσουμε όλα τα χωριά από τα υπολείμματα των θεομηνιών αλλά και να τα διατηρούμε διαρκώς καθαρά. Μαζί με το προσωπικό, τις αναδιαρθρώσεις στα δρομολόγια των μηχανημάτων καθαριότητας και τη δράση «Κάθε μέρα και ένα χωριό νοικοκυρεμένο», ο Δήμος Κιλελέρ συνεχίζει να προσπαθεί για τη βελτίωση της καθαριότητας, πάντα με τη συνεργασία των πολιτών.