Την Κρανιά Ελασσόνας, το μοναδικό χωριό με δύο εκλογικά κέντρα του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε την Κυριακή το πρωί ο Θωμάς Παπαλιάγκας με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενο από την Σταυρούλα Μπαγιώτα, τον Βαγγέλη Παπαλεξίου και άλλα στελέχη.

Εκεί συνάντησαν κατοίκους του χωριού, με τους οποίους συνομίλησαν για την εγκατάλειψη των ορεινών χωριών, τα προβλήματα διαβίωσης σε αυτά και την προοπτική της περιοχής των Αντιχασίων.

"Η Κρανιά, που είχε δύο εξαθέσια δημοτικά σχολεία, Γυμνάσιο, Λύκειο και Τεχνικό Λύκειο, σήμερα έχει ένα διθέσιο Δημοτικό σχολείο και ελάχιστα παιδιά στο Γυμνάσιο και τις λυκειακές τάξεις. Οι νέοι δεν βλέπουν προοπτική στην Κρανιά και μεταναστεύουν.

Το ίδιο συμβαίνει και με πολλά άλλα χωριά της Ελασσόνας. Το υψηλό κόστος παραγωγής, οι χαμηλές τιμές πώλησης των προϊόντων, η απουσία ευκαιριών, η ακρίβεια και η μείωση του πληθυσμού πρέπει να αλλάξουν το συντομότερο. Και αυτό μπορεί να γίνει από το ΠΑΣΟΚ με τον προγραμματικό του λόγο.

Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση, αλλά χρειάζεται και σοβαρή, προγραμματική, δομική αντιπολίτευση. Αυτή μπορεί να είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ. Και οι τελευταίες εκλογές απέδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει ως αντιπολίτευση και δεν μπορεί να νικήσει την ΝΔ. Αυτό μπορεί να το κάνει προοπτικά μόνο το ΠΑΣΟΚ", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Θωμάς Παπαλιάγκας.

Η πορεία του ΠΑΣΟΚ προς τις εκλογές συνεχίζεται με την ίδια ένταση μέχρι την Κυριακή.