Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Πυργετού παραβρέθηκε ο πρώην Δήμαρχος Τεμπών και Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δ.Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού π. Αλέξανδρος ενώ παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του χωριού κ .Αθανάσιος Λαϊνας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κολλάτος ανέφερε:

"Να ευχαριστήσω για την πρόσκληση το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Πυργετού και να ευχηθώ στα μέλη του μια Καλή Χρονιά με ΥΓΕΙΑ ,Δύναμη ,Ειρήνη ,Αγάπη αισιοδοξία και δημιουργικότητα .

Χαίρομαι που εδώ και χρόνια έχετε καθιερώσει την κοπή της πίτας του Συλλόγου σας την ημέρα της Υπαπαντής (μια μεγάλη θρησκευτική εορτή) διατηρώντας άριστη σχέση με τον χριστιανισμό και την εκκλησία μας.

Βέβαια τα χρόνια της πανδημίας (μας έχουν αποξενώση για λίγο και παρεμπιπτόντως να πω ότι πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί με τις προφυλάξεις για το κορονοϊό ,αλλά επιστρέφουμε σιγά -σιγά στη κανονικότητα.

Ο Σύλλογος Γυναικών είναι ένας ζωντανός Σύλλογος ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας ,ένας δραστήριος Σύλλογος με ατέλειωτες πολιτιστικές δραστηριότητες και με κοινωνικές δράσεις και με ενεργό ρόλο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας του Δήμου μας.

Χρέος όλων μας ανάλογα με το θεσμικό μας ρόλο είναι να στηρίξουμε την προσπάθεια σας στα πλαίσια των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων μας.

Συνεχίστε αυτήν την προσπάθεια και εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

Καλή και Δημιουργική Χρονιά και να βρεθούμε όλοι μαζί ξανά του χρόνου την ημέρα αυτή της Υπαπαντής.

Χρόνια Πολλά!"