«Η ομάδα ποδοσφαίρου του Κίσσαβου Συκουρίου είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα επιμονής, στοχοπροσήλωσης, ομαδικής δουλειάς και πειθαρχίας. Με τη σημαντική άνοδο που επιτύχατε πέρυσι όλοι μαζί, από το Δ.Σ. της ομάδας, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, με την πολύτιμη ψυχική συνδρομή των φιλάθλων που στηρίζουν την κάθε προσπάθειά σας, το κάθε βήμα ανόδου, παίζετε, φέτος, στα «μεγάλα σαλόνια» της ερασιτεχνικής κατηγορίας. Βλέποντάς σας, διαπιστώνω ότι αυτές οι αρετές σας έχουν ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο ως αθλητές και είμαι βέβαιος ότι οι επιτυχίες και διακρίσεις που έπονται για το σωματείο σας θα είναι πολλές και σπουδαίες.»​

Τα παραπάνω ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Καπετάνος κατά τη ​ διάρκεια του χαιρετισμού του , απευθυνόμενος στους παίχτες του ιστορικού σωματείου «Σ.Φ.Α.Ν. Κίσσαβος».

Ο Λαρισαίος πολιτικός προσεκλήθη και παρέστη στην εκδήλωση για την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας σε γνωστό κατάστημα εστίασης στο Συκούριο. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ομάδας, τον προπονητή και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τον δήμαρχο Τεμπών, Γιώργο Μανώλη , εκπροσώπους τοπικών φορέων και κατοίκους της περιοχής που έσπευσαν να ευχηθούν στην αγαπημένη τους ομάδα για τη νέα χρονιά.

Στο επίκεντρο της κουβέντας τέθηκαν ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, για τη βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όπως την συντήρηση των γηπέδων σε όλες τις περιοχές του νομού, ενώ δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην θλιβερή επέτειο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και τα τραγικά αποτελέσματα της οπαδικής βίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Καπετάνος τόνισε, κλείνοντας: «Όπως έχω ξαναπεί ​ στο παρελθόν, ο αθλητισμός πρωτίστως σμιλεύει ψυχές, προσωπικότητες, ​ χαρακτήρες, διδάσκοντας την ευγενή άμιλλα και τον υγιή συναγωνισμό. Εκτός ​ όμως από τους αθλητές μας, με τις ίδιες αξίες οφείλουν να πορεύονται και οι ​ φίλαθλοι όλων των ομάδων. Η κουλτούρα των Ελλήνων είναι σύμφυτη με την ​ αθλητική παράδοση και αυτή την παράδοση οφείλουμε να τιμούμε είτε ως ​ αθλητές είτε ως φίλαθλοι. Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».